Gas en licht vergelijken Raamsdonk Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het gas dat jij gebruikt zie je terug in jouw energienota. Hierom is het slim om te controleren welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Vlug gas en licht leveranciers in Raamsdonk vergelijken? Geef je woongegevens en ook verbruik in. Door middel van gaslichtafsluiten.nl kun jij meteen de kosten van gas licht berekenen. Naderhand vind jij eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Raamsdonk [Update februari 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de meest vitale aansluitingen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet middels één compleet abonnement. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Geertruidenberg (dat kan zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Raamsdonk is gewoon mogelijk bij één aanbieder. Aan de hand van deze website vind je het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Doorloop snel de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over energie-aanbieder Westland Infra).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (co2 gecompenseerd, zon, groen uit EU, wind, groen uit NL).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Bepaal het voordeligste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Raamsdonk.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket is genoeg wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten februari 2024

Ken jij Greenchoice, Essent, Eneco, NLE, Pure Energie of Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Oxxio? In de opsomming ontdek je de meest gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren aanmerkelijk per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot varieert tussen €100 – €190. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Raamsdonk vegelijken. Hieronder achterhaal jij mogelijke kosten voor diverse soorten huizen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Raamsdonk. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema achterhaal je het doorsnee- energieverbruik in de regio Geertruidenberg.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,5 €122,25 €132 €141,25
Tussenwoning €108 €140,75 €154,5 €164,5
Hoekwoning €130,75 €150 €167,75 €178,75
2 onder 1 kap €144,5 €167,25 €184 €191,25
Vrijstaand €177,75 €199,75 €215,5 €222,25
Gemiddeld €124 €145,5 €160,75 €169,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Meestal heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Coteq Netbeheer). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. Doorgaans zijn stroomproblemen heel erg snel beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Raamsdonk? Dit is nooit exclusief te wijten aan Anode Energie en/of Pure Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energiekosten reduceren kan op verschillende manieren. Op deze website zie je suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren is inherent aan een lagere nota. Voorbeelden zijn “een goede thermoskan gebruiken ” en “Elektrische apparaten niet op stand-by laten staan.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, Vaillant, Remeha, Atag of AWB.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat zoek jij onmiddellijk via onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen is niet goedkoop. Heden ten dage kan je profiteren van velerlei duurzame producten die op lage kosten draaien. Neem nou biomassaketel, zonneboiler, infraroodpanelen, warmtepomp, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

In ons land heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk energiebedrijf is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Vind alles uit over energiepakket Hoeven vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan zonder problemen de scherpste maatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij spot moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Noord-Brabant) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer dan uiteraard de “duurzame energie” optie. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten op basis van onder andere CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie, windenergie.

Uitstekende ratings

Veel consumenten willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en heldere communicatie is onmisbaar. Daarvoor kan je kijken naar het klantcijfer en recentelijke reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Raamsdonk.

Overstappen

Elke maatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Bekijk als eerste de einddatum van je contract. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra info omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Raamsdonk kan direct in een online omgeving. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De kosten worden weergegeven zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn soms betaalbaarder vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan groter worden als je meer gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Een stukje van eigen privégebruik mag je opvoeren als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Benthuizen afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Steeds meer zakelijke gebruikers zien heil in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Raamsdonk kan natuurlijk door te beleggen in milieuvriendelijke producten zoals o.a. pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Raamsdonk vergelijken Vandaag nog een gas & elektra contract afsluiten + aanvragen