Gas en licht vergelijken Delfzijl Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Bovenal het verstookte gas beïnvloedt je energierekening. Om die reden loont het om te controleren welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Direct gas en licht leveranciers in Delfzijl vergelijken? Geef je woongegevens plus verwachte gas-licht verbruik in. Met behulp van de vergelijker kan je als consument vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Delfzijl [Update maart 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de meest essentiële voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Delfzijl (denk hierbij aan Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Delfzijl kan gelukkig wel bij één maatschappij. Via de gaslicht-vergelijker tref je de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg de tips van onze specialisten (of bekijk info over Oxxio 1 jaar contract maart 2023).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit NL, co2 gecompenseerd, wind, zon, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Spot de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Delfzijl.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra regel je via Mijn Aansluiting. Zo nu en dan verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor elektriciteit kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ben je al bekend met Vattenfall, Essent, NLE, Greenchoice, Eneco of Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, Powerpeers, ENGIE? In de opsomming bekijk je de huidige veel gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren enorm per woning. De maandelijkse energienota ligt in de range tussen de €100 – €185. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van onze vergelijker / tools. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Delfzijl vegelijken. In de tabel bekijk je aannemelijke kosten voor verschillende klasse woningen en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw energienota, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Delfzijl. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel detecteer je het geschatte energieverbruik in de regio Delfzijl.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,75 €120,25 €130,75 €141
Tussenwoning €107,5 €140,75 €155,5 €163
Hoekwoning €130 €149,5 €166,25 €177,75
2 onder 1 kap €146,75 €168 €183,5 €192
Villa €178 €200,5 €212,25 €222
Doorsnee €123,25 €146 €158,5 €170,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (o.a. Enduris). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. In een doorsnee situatie is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel gefixt. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Delfzijl? Het maakt niet uit of je zit bij Allure Energie en Leon Zeewolde: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De kosten van energie reduceren kan op verschillende manieren. Bijgaand detecteer je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Zoals “nemen van ledverlichting ” en “Eerst de vaatwasser goed vullen, voordat je hem aanzet.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Vaillant, Atag, Remeha of AWB.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat regel je nu met onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is gewoon duur. Tegenwoordig zijn er diverse milieuvriendelijke systemen die op lage kosten draaien. O.a. zonneboiler, zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

Tegenwoordig vind je veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomaanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Varsseveld vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan onmiddellijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij doorzoekt nu de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Groningen) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer dan zeker de optie “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van bronnen als groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Beste waardering

Meer en meer mensen willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Om dit te weten te komen check je het cijfer en betrouwbare beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Delfzijl.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Check hierom de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende informatie inzake zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Delfzijl werkt direct online. Daarvoor zijn abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn vaak scherper dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan sterk oplopen op het moment dat je een boel gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van je privégebruik kan men opvoeren als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Nietap afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel bedrijven investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Delfzijl? Dat kan door te investeren in duurzame installaties zoals bijvoorbeeld zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook fabrieken en kantoren. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Delfzijl vergelijken Vandaag nog een gas en stroom abonnement afsluiten en aanvragen