Gas en licht vergelijken Nietap Direct leveranciers vergelijken en bespaar wel €235


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Voornamelijk het gasverbruik zie je terug in de energienota. Daarom is het verstandig om te analyseren welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Vlug gas en licht leveranciers in Nietap vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verbruiksgegevens in. Door gebruik te maken van de energievergelijker kun je meteen de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend detecteer je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nietap [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de meest onmisbare aansluitingen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet via een totaal abonnement. Water krijg je van het waterbedrijf werkzaam rondom Noordenveld (dat kan zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Nietap is gewoon mogelijk bij één organisatie. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker tref je de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met het bijgaande stappenplan (of bekijk energie via Leon Zeewolde).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (zon, groen uit EU, wind, co2 gecompenseerd, groen).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Nietap.

Ga je nieuwbouwen? Gas water en stroom aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor elektriciteit volstaat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Pure Energie, Greenchoice, Essent, Vattenfall, NLE of Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Oxxio? In de volgende lijst vind je de meest gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten fluctueren nogal per woning. De maandelijkse energierekening varieert tussen €100 tot €155. Binnen no-time de gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels onze handige energievergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Nietap vegelijken. In het schema hieronder detecteer je aannemelijke kosten voor diverse soorten huizen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Nietap. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand detecteer je een inschatting van het energieverbruik in de regio Noordenveld.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,5 €120,75 €131 €140,5
Tussenwoning €108 €138,5 €154,25 €164
Hoekwoning €131,5 €150,5 €166,25 €176,25
2 onder 1 kap €146,75 €168,25 €181,25 €194,25
Vrijstaand €178,75 €197,75 €215,5 €222,25
Gemiddeld €121,5 €146,25 €158,25 €168,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Dikwijls ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Coteq Netbeheer). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. Normaal is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Nietap? Dit is niet afhankelijk van Eneco en/of Vandebron: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energierekening verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina ontdek je 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Bijvoorbeeld “korter douchen ” en “Je verwarming op tijd op de nachtstand zetten.” Of neem een HR-ketel van Atag, Remeha, Nefit, AWB of Vaillant.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie loont! Neem een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze bekijk jij ogenblikkelijk door middel van onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Op het ogenblik zijn er velerlei verantwoorde installaties waarbij je goedkoop uit bent. Bijv. zonneboiler, zonnepanelen, warmtenet, biomassaketel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

In Nederland heb je de keuze uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welk bedrijf past bij mij? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Evertsoord vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval gemakkelijk de goedkoopste energieleverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je spot zonder problemen de goedkoopste aanbieder (uit Drenthe) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer dan de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van 0windenergie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Beste waardering

Meer en meer huizenbezitters eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Daarvoor kan je kijken naar de totale beoordeling en nieuwe meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Nietap.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt niet consumenten. Overstappen van energie kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer hierom het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele details betreft zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nietap kan vandaag nog via de pc. Er is een heel scala aan unieke zakelijke abonnementen. De prijzen kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn aanzienlijk goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen flink oplopen zodra je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Een stukje van het privégebruik kun jij dan aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Wittem afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal bedrijven zien heil in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Nietap kan natuurlijk door te gaan voor “groene” producten zoals bijv. infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een beter milieu.

Energiepakketten Nietap vergelijken Probleemloos een elektra & gas abonnement afsluiten en aanvragen