Gas en licht vergelijken Evertsoord Nu leveranciers vergelijken en bespaar tot €320


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. In de eerste plaats het verstookte gas zie je terug in de energiekosten. Vandaar is het slim om te bekijken welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Vlug gas en licht leveranciers in Evertsoord vergelijken? Geef je woongegevens plus verbruiksgegevens in. Met behulp van deze website kan je als consument simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend achterhaal jij moeiteloos de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Evertsoord [Update maart 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de belangrijkste voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van een alles-in-één pakket. Water krijg je van een specifieke waterleverancier in de regio Horst aan de Maas (denk hierbij aan PWN). Gas en licht afsluiten in Evertsoord kan gemakkelijk bij één maatschappij. Via de energievergelijker vind jij de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel de stappen hieronder (of check Eneco welkomstkorting maart 2023).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Limburg).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, zon, groen uit NL, wind, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Kies de goedkoopste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Evertsoord.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor stroom is toereikend bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ben je al bekend met NLE, Pure Energie, Greenchoice, Essent, Vattenfall of Qurrent, Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Powerpeers? In de kolommen hierna vind je onze kwalitatieve energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren aanzienlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse energienota ligt ergens tussen de €85 tot €160. Direct jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van de vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Evertsoord vegelijken. In het schema hieronder detecteer je de nominale kosten voor veel voorkomende type huizen en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Evertsoord. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel achterhaal je het verwachte energieverbruik in de regio Horst aan de Maas.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,25 €120,75 €133,25 €140,75
Tussenwoning €106,5 €141,25 €152,25 €162,5
Hoekwoning €129,75 €150 €167,75 €178,5
2 onder 1 kap €144,25 €169,75 €184,25 €193
Landhuis €176,75 €199,75 €215,5 €222,5
Gemiddeld €122,5 €146 €159,5 €169

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Stedin). De oorzaak kan zijn inspectie of onderhoud. Gebruikelijk is zo’n storing in no-time weggewerkt. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Evertsoord? Dit is nooit exclusief te wijten aan Allure Energie of Leon Zeewolde: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energiekosten verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze website vind je 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. O.a. “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Probeer je was zoveel mogelijk buiten op te hangen.” Of installeer een HR-ketel van Remeha, AWB, Vaillant, Atag of Intergas.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is erg raadzaam! Selecteer een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat vind jij à la minute d.m.v. onze adviestool.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming is gewoon duur. Tegenwoordig is er keuzen uit verschillende verantwoorde installaties die veel minder stroom gebruiken. Bijv. zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp, warmtenet, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

In ons land hebben we een hele scala aan aanbieders van gas en elektra. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Mensen zochten ook naar: energiepakket Wetsinge vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan moeiteloos de gunstigste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ontdekt moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas licht (die levert in Limburg) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer hiervoor de optie “duurzame energie”. Of wil jij gas + stroom pakketten op basis van onder andere groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Beste beoordeling

Steeds meer consumenten gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Hiervoor lees je de totale beoordeling en actuele beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Evertsoord.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Check dus de voorwaarden in het contract. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer advies ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Evertsoord is moeiteloos online. Er is een heel scala aan speciale zakelijke abonnementen. De tarieven vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn doorgaans goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan toenemen in het geval je een hele hoop gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een stukje van je privégebruik kun jij dan als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Oploo afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemingen kiezen voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Evertsoord? Doe dit door een belang te nemen in “groene” producten als pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als fabrieken en kantoren. Door dit toe te passen kan de zakelijke wereld iets doen aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Evertsoord vergelijken Gemakkelijk een gas en licht abonnement afsluiten & aanvragen