Gas en licht vergelijken Oploo Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €260


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op jouw energierekening. Daarom is het goed om te controleren welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Oploo vergelijken? Geef je woongegevens & verbruik in. Middels de vergelijker kun jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Naderhand vind jij nu de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oploo [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de meest essentiële voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen middels één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Sint Anthonis (dit zijn organisaties als PWN). Gas en licht afsluiten in Oploo doen de meesten bij één bedrijf. Middels gaslichtafsluiten.nl detecteer je de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Ga aan de slag met het bijgaande stappenplan (of bekijk energieleverancier Budget Energie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Brabant).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (co2 gecompenseerd, grijs, wind, groen uit NL, groen).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Spot de voordeligste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Oploo.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor elektriciteit is genoeg in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Greenchoice, NLE, Vattenfall, Pure Energie, Eneco of Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers? In de volgende lijst tref je actuele veel afgesloten gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten variëren flink per woning. De maandelijkse energienota schommelt tussen €100 tot €200. Vlug de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen via onze gaslicht-vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Oploo vegelijken. Hierna vind jij de nominale prijzen voor enkele soorten huizen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Download jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Oploo. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder ontdek je het gemiddelde energieverbruik in de regio Sint Anthonis.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101 €121,75 €131,5 €141,5
Tussenwoning €109 €138,75 €154,75 €164,75
Hoekwoning €130,25 €152 €169,25 €178
2 onder 1 kap €145 €169,75 €184,25 €191,5
Vrijstaand €177,5 €198,75 €212,75 €221,75
Gemiddeld €121,75 €146 €159,5 €169,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Dikwijls is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Cogas). Dit komt vaak door onderhoud en reconstructie. Normaliter is een stroomprobleem heel erg snel weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Oploo? Dit is niet afhankelijk van Greenchoice en NLE: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energienota minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website bekijk je aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Zoals “let op het energielabel ” en “Bij elektrisch koken een pan gebruiken die plat is.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Nefit, AWB, Intergas of Atag.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie loont! Neem een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij probleemloos door het toepassen van ons zoekscript.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Op dit moment is er keuzen uit veel duurzame oplossingen die op lage kosten draaien. Onder andere infraroodpanelen, pelletkachel, biomassaketel, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

Tegenwoordig zijn er een hoop verschillende aanbieders van stroom en gas. Welk bedrijf past bij mij? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Haskerdijken vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan meteen de meest voordelig energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je ziet direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die werken in Noord-Brabant) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan de optie “duurzame energie”. Of wil jij pakketten voor elektra en gas op basis van bronnen als CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, windenergie.

Beste klantervaring

Een groeiend aantal contractanten gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Om hier achter te komen lees je de totale beoordeling en recentelijke beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Oploo.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Controleer daarom de voorwaarden in het contract. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra voorlichting aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oploo is nu in een online omgeving. We zien steeds meer speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten worden omschreven met en zonder BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn een stuk gunstiger dan de particuliere tarieven. De bonus kan sterk oplopen in het geval je een boel gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van het privégebruik kun men dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Amstenrade afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke klanten willen investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Oploo is ook mogelijk door te kiezen voor duurzame energiebronnen zoals pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Zodoende kan de zakelijke wereld iets doen aan de energierevolutie.

Energiepakketten Oploo vergelijken Snel online een gas & elektra abonnement aanvragen en afsluiten