Gas en licht vergelijken Amstenrade Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €265


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Vooral het verstookte gas beïnvloedt jouw energierekening. Daarom is het slim om te bekijken welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Vlug gas en licht leveranciers in Amstenrade vergelijken? Geef je woongegevens + energieverbruik in. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl kun jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens zie je binnen no-time de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Amstenrade [Update december 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest fundamentele aansluitingen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. een totaal abonnement. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Schinnen (bijv. PWN). Gas en licht afsluiten in Amstenrade doe je wel bij één maatschappij. Dankzij de energievergelijker bekijk je de voordeligste. Hoe dat werkt? Doorloop snel het advies van onze experts (of lees verder over gas licht RENDO Netwerken).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Limburg).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit NL, zon, co2 gecompenseerd, groen, groen uit EU).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor december 2023.
  6. Bepaal de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Amstenrade.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra vraag je aan bij MijnAansluiting. Soms kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor elektriciteit is gepast wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten december 2023

Kiezen jullie voor NLE, Pure Energie, Eneco, Vattenfall, Essent of Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Oxxio? In de volgende lijst achterhaal jij actuele populaire gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen aanzienlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse energienota ligt ergens tussen de €120 tot €200. Snel de gas licht kosten berekenen? Dat kan aan de hand van de vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Amstenrade vegelijken. In de tabel bekijk je de gemiddelde prijzen voor veel voorkomende type huizen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw energierekening, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Amstenrade. Betaal ik veel voor gas en elektra? Onderstaand ontdek je het gemiddelde energieverbruik in de regio Schinnen.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,25 €123 €130,25 €143,25
Tussenwoning €106,25 €141,25 €155,5 €164,75
Hoekwoning €130,75 €151 €169,5 €177,5
2 onder 1 kap €147,25 €169 €184 €191,5
Landhuis €177,25 €197,25 €212,5 €224,5
Standaard €122,75 €145 €161 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (bijv. Westland Infra). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. Vaak is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Amstenrade? Of je nu klant bent bij Eneco of UnitedConsumers: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energielasten minimaliseren is te doen op diverse manieren. Bijgaand detecteer je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. O.a. “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Niet een te grote pan gebruiken.” Of koop een HR-ketel van AWB, Atag, Remeha, Nefit of Vaillant.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie moet je niet vergeten! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat vind jij vandaag nog door gebruik te maken van onze vergelijkingen.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Vandaag de dag kan je profiteren van interessante groene producten die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou infraroodpanelen, pelletkachel, zonnepanelen, biomassaketel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

Op dit moment zien we steeds meer maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomleverancier past bij mij? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Roswinkel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (uit Limburg) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies daarvoor de “duurzame energie” bron. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas en elektra abonnementen met 0groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste ratings

Een deel van de contractanten willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Om hier achter te komen kan je kijken naar het cijfer en actuele comments van klanten voor energiebedrijven Amstenrade.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Check daarom het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele advies met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Amstenrade is direct via internet. Men kan kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn soms goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. De korting kan flink oplopen zodra je een hoop gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van eigen privégebruik kan jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Kessel afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemers maken de keuze voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Amstenrade gebeurt ook door geld te steken in groene producten als pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Zo draagt iedereen bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Amstenrade vergelijken Snel online een licht en gas abonnement afsluiten & aanvragen