Gas en licht vergelijken Kessel Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in de energienota. Hierom is het geen gek idee om te controleren welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Kessel vergelijken? Vul jouw locatie + energieverbruik in. D.m.v. deze website kun je gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarna tref je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Kessel [Update juli 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest essentiële aansluitingen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. één verzamel contract. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Peel en Maas (denk hierbij aan Duneo). Gas en licht afsluiten in Kessel doe je wel bij één aanbieder. Dankzij gaslichtafsluiten.nl detecteer je de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Start direct met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Endinet Groep kosten).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Limburg).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, grijs, wind, groen uit EU, groen).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Kessel.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Mogelijk verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor stroom kan volstaan wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Kiezen jullie voor NLE, Eneco, Pure Energie, Essent, Vattenfall of Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl? In de kolommen hierna vind jij de populaire energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren flink per gezinssamenstelling. De maandelijkse energielasten varieert tussen €90 en €195. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van de contract vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Kessel vegelijken. In onderstaand schema bekijk jij aannemelijke tarieven voor verschillende soorten huizen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Kessel. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand achterhaal jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Peel en Maas.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,5 €122,25 €132 €141,5
Tussenwoning €109 €139,75 €153,5 €163
Hoekwoning €132,5 €152,25 €167,75 €177,25
2 onder 1 kap €145,75 €169 €181,5 €193,75
Bungalow €177,25 €197,25 €213,5 €224,5
Gemiddeld €124,5 €146,5 €159,5 €169,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Gewoonlijk is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Enduris). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. Meestal is een stroomprobleem binnen enkele uren beëindigd. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Kessel? Het maakt niet uit of je zit bij Eneco of MAIN Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening reduceren is te doen op diverse manieren. Op deze pagina bekijk je tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Bijvoorbeeld “nemen van ledverlichting ” en “Een perlator (schuimstraalmondstuk) gebruiken.” Of plaats zo’n HR-ketel van AWB, Atag, Intergas, Remeha of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie kan snel uit! Bestel kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij regelt dit ogenblikkelijk op basis van onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Tegenwoordig zijn er aantrekkelijke “groene” producten die veel minder stroom gebruiken. Onder andere pelletkachel, infraroodpanelen, biomassaketel, warmtepomp, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Holland zijn er een hoop verschillende aanbieders van gas en elektra. Welke energiemaatschappij is het beste? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Zoek ook naar energiepakket Born vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan eenvoudig de goedkoopste energieleverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je detecteert direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan uiteraard de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar energiepakketten met o.a. groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Uitstekende beoordeling

Enkele huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Om hier achter te komen kan je kijken naar het cijfer en recentelijke meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Kessel.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Bestudeer als eerste de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Kessel is nu via internet. Je vindt veel abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn soms betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. De korting kan hoger worden als je een boel gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Het aandeel van eigen privégebruik mag men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Ter Apelkanaal afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke klanten zien heil in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Kessel is ook mogelijk door te investeren in “groene” oplossingen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Kessel vergelijken Direct een stroom en gas abonnement afsluiten en aanvragen