Gas en licht vergelijken Born Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar €145


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Hoofdzakelijk het gas heeft veel invloed op jouw energienota. Hierdoor is het goed om te controleren welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Nu gas en licht leveranciers in Born vergelijken? Geef je woongegevens & geschatte verbruik in. D.m.v. de gaslicht-vergelijker kan je als consument eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Daarop achterhaal jij ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Born [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de meest vitale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet via één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Sittard-Geleen (dat kan zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Born kan gemakkelijk bij één bedrijf. Dankzij onze tool tref je de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Gebruik de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over actie Vattenfall).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Limburg).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, wind, groen uit EU, groen, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Bereken de voordeligste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze staat op naam, en niet op jouw huis. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Born.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit is genoeg wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij NLE, Eneco, Pure Energie, Essent, Vattenfall of ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl? Hierna tref je een aantal veel afgesloten stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren enorm per gezin. De maandelijkse tarieven / nota bedraagt tussen de €75 en €240. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels onze vergelijker / tools. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Born vegelijken. In de tabel detecteer je de doorsnee energiekosten voor verschillende type huizen en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Born. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna detecteer je het verwachte energieverbruik in de regio Sittard-Geleen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,75 €121,25 €133,5 €141,75
Tussenwoning €107,25 €140,75 €152,25 €165,5
Hoekwoning €130,75 €152,5 €166,75 €177,25
2 onder 1 kap €146,25 €170,5 €181,75 €191,5
Landhuis €179,5 €199,25 €212,75 €223,25
Modaal €122,5 €147,5 €159,75 €170,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Enexis). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. In de regel is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren beëindigd. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Born? Of je nu klant bent bij DELTA en Qwint: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energierekening reduceren is te doen op diverse manieren. Op deze pagina detecteer je 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Bijv. “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Haal de opladers uit het stopcontact als je ze niet nodig hebt.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Intergas, AWB, Nefit of Vaillant.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat zoek jij moeiteloos aan de hand van onze vergelijkingen.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Heden ten dage bestaan er allerlei groene installaties die goedkoper in gebruik zijn. Denk aan pelletkachel, biomassaketel, warmtenet, warmtepomp, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In ons land zien we steeds meer aanbieders van gas en elektra. Welke stroom maatschappij past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Stavenisse vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval vlug de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij achterhaald gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Limburg) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem dan zeker de optie “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar pakketten van gas en stroom op basis van o.a. windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Hoogste waardering

Steeds meer contractanten willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Om dit te weten te komen raadpleeg je de totale beoordeling en actuele reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Born.

Overstappen

Elke aanbieder van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Controleer hierom de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer details met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Born is gemakkelijk via internet. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De prijzen zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn een stuk lager vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan flink oplopen op het moment dat je veel gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van het privégebruik kun men dan opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Luinjeberd afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Meer en meer ondernemingen hebben interesse in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Born kan natuurlijk door geld te steken in milieuvriendelijke installaties als biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Dus: privé gasvrij wonen maar ook ondernemingen. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Born vergelijken Probleemloos een elektra & gas contract afsluiten & aanvragen