Gas en licht vergelijken Stavenisse Nu leveranciers vergelijken en bespaar €150


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het verstookte gas heeft veel invloed op je energierekening. Vandaar is het geen gek idee om na te gaan welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Stavenisse vergelijken? Voer je adres en ook verbruik in. Dankzij de vergelijker kan je vlug de kosten van gas licht berekenen. Hierna ontdek je nu de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Stavenisse [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de meest essentiële aansluitingen in een huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van één verzamel contract. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Tholen (dat kan zijn WML). Gas en licht afsluiten in Stavenisse kan gelukkig wel bij één leverancier. Op basis van deze website tref jij de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over stroom van Essent).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Zeeland).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit EU, wind, co2 gecompenseerd, zon, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Stavenisse.

Nieuwbouw? Gas water en stroom vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Zo nu en dan verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een elektriciteitspakket is gepast bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Kiezen jullie voor Essent, Pure Energie, Eneco, NLE, Greenchoice of Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Budget Energie? Onderstaand achterhaal je onze meest gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren nogal per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt tussen de €100 en €200. Binnen no-time de gas licht kosten berekenen? Dat kan aan de hand van de tariefvergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Stavenisse vegelijken. In het schema hieronder achterhaal jij mogelijke prijzen voor veel voorkomende woningtypes en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Stavenisse. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hierna achterhaal jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Tholen.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,25 €121,25 €133,25 €143,25
Tussenwoning €108 €138,5 €153 €164,25
Hoekwoning €130,5 €151,75 €169,25 €176,75
2 onder 1 kap €144,25 €167,75 €183,25 €193,75
Bungalow €176,75 €199,5 €214,5 €222
Modaal €122 €144,25 €159,25 €170

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn werkzaamheden aan het netwerk. Gebruikelijk is een stroomprobleem binnen een paar minuten gefixt. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Stavenisse? Dit is niet afhankelijk van Anode Energie of MAIN Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energienota minimaliseren kan op verschillende manieren. Bijgaand bekijk je 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Opties zijn “haal opladers uit het stopcontact ” en “Probeer je was zoveel mogelijk buiten op te hangen.” Of neem een HR-ketel van Intergas, Nefit, AWB, Remeha of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie loont! Bestel een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dit zoek je moeiteloos door gebruik te maken van onze tools.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Heden ten dage zijn er aantrekkelijke verantwoorde systemen die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld warmtenet, warmtepomp, infraroodpanelen, pelletkachel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

Op dit moment vind je diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomleverancier is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Leunen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan moeiteloos de gunstigste leverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je spot moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (actief in Zeeland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer daarvoor het filter “duurzame energie”. Of willen jullie stroom en gascontracten op basis van bijv. windenergie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Hoogste ratings

Een groeiend aantal huishoudens willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en heldere communicatie is onmisbaar. Om hier achter te komen lees je de gemiddelde cijfers en betrouwbare recensies van klanten voor energiebedrijven Stavenisse.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Controleer dus de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra info aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Stavenisse kan snel via de pc. We zien steeds meer B2B contracten. De energietarieven kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn vaak scherper dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan toenemen wanneer je meer gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Een stukje van je privégebruik kun je dan aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Diffelen afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: zakelijke gebruikers willen investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Stavenisse is ook mogelijk door te kiezen voor groene installaties zoals bijv. zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Op deze manier draag jij je steentje bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Stavenisse vergelijken Probleemloos een gas en licht contract afsluiten en aanvragen