Gas en licht vergelijken Leunen Nu leveranciers vergelijken en bespaar wel €220


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op jouw energienota. Hierdoor loont het om te zien welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Leunen vergelijken? Vul postcode + huisnummer + verbruiksgegevens in. Dankzij de vergelijker kan je à la minute de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap zie je binnen no-time de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Leunen [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de basis voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van een totaal abonnement. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf in de provincie Venray (denk hierbij aan WML). Gas en licht afsluiten in Leunen kan gelukkig wel bij één aanbieder. Middels de energievergelijker vind jij het pakket met de laagste prijs. Maar op welke manier kan dat? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over Anode Energie voor gas en stroom).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Limburg).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, groen, wind, groen uit NL, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Leunen.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektriciteit registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor stroom kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Greenchoice, Pure Energie, Eneco, NLE, Vattenfall of Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl? Onderstaand ontdek je de populaire energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin consumeert gas en elektriciteit. De kosten verschillen enorm per woning. De maandelijkse energierekening varieert tussen €105 en €195. Binnen no-time de gas licht kosten berekenen? Dat kan via onze handige energievergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Leunen vegelijken. Hieronder achterhaal jij de nominale energiekosten voor verschillende soorten huizen en type gezinnen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw energienota, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Leunen. Betaal jij op dit moment te veel? In de tabel achterhaal jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Venray.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,75 €122,5 €132,75 €141,25
Tussenwoning €109,25 €139 €152,5 €165,25
Hoekwoning €130 €150,5 €168,75 €178,25
2 onder 1 kap €147 €168,5 €181,25 €191,5
Bungalow €178 €199 €212,25 €223,25
Doorsnee €122,5 €147,5 €158,75 €171,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn inspectie of onderhoud. In de regel is zo’n storing binnen een paar minuten weggewerkt. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Leunen? Of je nu stroom afneemt bij Fenor en/of UnitedConsumers: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energielasten verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand detecteer je aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Mogelijkheden zijn “korter douchen ” en “Gebruik een tijdschakelaar om je close-in boiler uit te schakelen.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Vaillant, Atag, Remeha of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat zoek jij zonder problemen via onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Op het ogenblik vind je interessante “groene” producten die goedkoop verwarmen. Onder andere warmtenet, biomassaketel, infraroodpanelen, pelletkachel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Op dit moment zijn er flink wat bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk bedrijf moet ik kiezen? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket de Lutte vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies dan nu de goedkoopste maatschappij van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij ziet direct de goedkoopste aanbieder (actief in Limburg) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies dan uiteraard de mogelijkheid “duurzame energie”. Of wil jij stroom en gascontracten met bijv. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Beste beoordeling

Sommige mensen kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en betrouwbare informatie zijn belangrijk. Daarvoor check je het eindcijfer en actuele meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Leunen.

Overstappen

Elke aanbieder wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk dus de einddatum van je contract. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende informatie ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Leunen gaat eenvoudig via internet. Er is een heel scala aan unieke zakelijke abonnementen. De kosten worden omschreven in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn vaak lager dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen toenemen op het moment dat je extra veel gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van je privégebruik mag je opvoeren als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Vethuizen afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Meer en meer bedrijven gaan voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Leunen? Doe dit door te beleggen in verantwoorde oplossingen als biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Leunen vergelijken A la minute een elektra en gas contract aanvragen en afsluiten