Gas en licht vergelijken Luinjeberd Vergelijk alle leveranciers en bespaar €130


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het verstookte gas beïnvloedt jouw energierekening. Hierom is het goed om te zien welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. À la minute gas en licht leveranciers in Luinjeberd vergelijken? Vul jouw locatie & verbruik in. Door middel van onze tool kun jij simpelweg de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap vind je à la minute de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Luinjeberd [Update februari 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de allerbelangrijkste aansluitingen in een woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels één verzamel contract. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier in de provincie Heerenveen (dat kan zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Luinjeberd doe je wel bij één maatschappij. Middels de energievergelijker zie je de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over overstappen naar Noordelijk Lokaal Duurzaam).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Luinjeberd.

Ga je nieuwbouwen? Gas water en stroom registreer je bij MijnAansluiting. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket is genoeg bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kies jij voor NLE, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, Eneco of ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent? In de opsomming vind je de huidige veel bestelde energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen enorm per woning. Gemiddelde maandafrekening bedraagt tussen de €80 – €155. Probleemloos jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met behulp van onze gaslicht-vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Luinjeberd vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal je de modale kosten voor populaire woningtypes en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Luinjeberd. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Via de volgende tabel bekijk jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Heerenveen.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,5 €121 €132,75 €142,75
Tussenwoning €106,75 €139,25 €152,5 €164,75
Hoekwoning €131 €150 €166,75 €176,25
2 onder 1 kap €144,25 €167,25 €183 €191,25
Bungalow €177,5 €199,25 €214,75 €223
Doorsnee €121,5 €146,75 €159,5 €171,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal is de “schuldige” de netbeheerder (als. Stedin). De oorzaak kan zijn werkzaamheden aan het netwerk. Doorgaans is een stroomprobleem heel erg snel verholpen. Wanneer je zonder stroom zit kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Luinjeberd? Of je nu stroom afneemt bij DELTA en Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energienota reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna bekijk je 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Zoals “het gebruik van lichtdimmers ” en “Een waterkoker gebruiken om warm water te koken.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, AWB, Nefit, Remeha of Atag.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie moet je niet vergeten! Selecteer kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze vind je moeiteloos met onze vergelijkingen.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is een kostbaar proces. Tegenwoordig bestaan er veel verantwoorde installaties waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan biomassaketel, pelletkachel, infraroodpanelen, warmtepomp, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

In ons land zien we steeds meer aanbieders van stroom en gas. Welke aanbieder past bij mij? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie uitstekende service, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Diffelen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval moeiteloos de betaalbaarste leverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je detecteert onmiddellijk de goedkoopste leverancier (die levert in Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer dan zeker de optie “duurzame energie”. Of wil jij stroom en gascontracten op basis van bijvoorbeeld windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Uitstekende beoordeling

Enkele consumenten eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en transparantie wil iedereen. Hiervoor kijk je naar het klantcijfer en recente recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Luinjeberd.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Bestudeer om die reden jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende details aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Luinjeberd kan vlug via de pc. Als ondernemer heb je de keuze uit B2B contracten. De energiekosten vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn regelmatig voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan sterk oplopen op het moment dat je een hele hoop gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Het aandeel van je privégebruik kan je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Waaksens afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal bedrijven hebben interesse in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Luinjeberd kan natuurlijk door te investeren in “groene” installaties zoals o.a. infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Luinjeberd vergelijken Snel een gas en elektra contract aanvragen en afsluiten