Gas en licht vergelijken Waaksens Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €300


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het gas dat jij gebruikt beïnvloedt de energienota. Vandaar is het goed om te zien welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Waaksens vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus geschatte verbruik in. Door gebruik te maken van de vergelijker kun jij simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Waaksens [Update april 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest elementaire aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen d.m.v. één compleet abonnement. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Littenseradiel (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Waaksens kan gelukkig wel bij één aanbieder. Via de vergelijker bekijk je de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over overstapbonus HVC).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (zon, groen uit NL, groen, co2 gecompenseerd, wind).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Kies de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Waaksens.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij MijnAansluiting. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een elektriciteitspakket is gepast bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Pure Energie, Greenchoice, Eneco, NLE, Essent of ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio? Onderstaand vind je actuele top gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten schommelen behoorlijk per gezinssamenstelling. Gemiddelde maandafrekening ligt in de range tussen de €95 tot €195. Vandaag nog jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit met onze vergelijker / tools. Geef jouw energieverbruik door, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Waaksens vegelijken. Hieronder ontdek je geschatte prijzen voor verschillende klasse woningen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Waaksens. Betaal ik veel voor gas en elektra? In de tabel vind je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Littenseradiel.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,5 €122,25 €130,5 €141,5
Tussenwoning €108,25 €139,25 €152,25 €164,25
Hoekwoning €129,5 €151,25 €166,25 €179,5
2 onder 1 kap €147,5 €167,75 €181,5 €193,75
Vrijstaand €177,25 €198,25 €213 €221,25
Modaal €123,75 €146,5 €159,25 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Gewoonlijk komt dit door de netbeheerder (o.a. Endinet Groep). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud aan de netwerken. Door de bank genomen is een stroomprobleem binnen een paar minuten beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Waaksens? Dit is niet afhankelijk van DELTA of Powerpeers: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energienota omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Hierna bekijk je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Voorbeelden zijn “de verwarming omlaag doen ” en “Eerst de vaatwasser goed vullen, voordat je hem aanzet.” Of neem een HR-ketel van Atag, Nefit, Intergas, AWB of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Selecteer een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze bekijk jij meteen op basis van onze adviseurs.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage vind je diverse verantwoorde energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou warmtepomp, biomassaketel, pelletkachel, infraroodpanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

In Holland zijn er flink wat aanbieders van stroom en gas. Welke stroom maatschappij is het beste? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Vind alles uit over energiepakket Nieuwehorne vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval snel de betaalbaarste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij spot moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Friesland) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies dan zeker de “duurzame energie” optie. Of wil jij pakketten voor elektra en gas op basis van bijv. CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Hoogste waardering

Steeds meer contractanten hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Om hier achter te komen raadpleeg je het klantcijfer en recente comments van klanten voor energiebedrijven Waaksens.

Overstappen

Elke maatschappij is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Check dus de einddatum van je contract. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra details over zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Waaksens gaat moeiteloos via internet. Er bestaan hiervoor pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven kun je vinden met en zonder BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn soms betaalbaarder vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen flink oplopen wanneer je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van het privégebruik mag men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Start nu ook met gas en stroom in Gilze afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke klanten willen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Waaksens kan natuurlijk door te beleggen in groene installaties zoals zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Waaksens vergelijken Vandaag nog een elektra & gas abonnement afsluiten + aanvragen