Gas en licht vergelijken Ter Apelkanaal Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €310


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Met name het gas heeft veel invloed op jouw energierekening. Vandaar is het goed om te vergelijken welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Ter Apelkanaal vergelijken? Vul postcode + huisnummer + verwachte gas-licht verbruik in. Op basis van de energievergelijker kan je als consument nu de kosten van gas licht berekenen. Naderhand achterhaal je à la minute de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ter Apelkanaal [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de meest essentiële aansluitingen in een huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar aan de hand van een totaal abonnement. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier in de regio Vlagtwedde (bijv. Vitens). Gas en licht afsluiten in Ter Apelkanaal doen de meesten bij één aanbieder. D.m.v. onze tool bekijk jij de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over gas van Liander).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Groningen).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen, groen uit NL, grijs, groen uit EU, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Ter Apelkanaal.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra vraag je aan bij MijnAansluiting. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is passend bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Greenchoice, Vattenfall, NLE, Essent, Pure Energie of Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl? In de opsomming vind jij actuele vaak gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen behoorlijk per gezin. De maandelijkse energielasten ligt in de range tussen de €95 en €205. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Dit kan met de contract vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Ter Apelkanaal vegelijken. Via de volgende tabel bekijk jij de gemiddelde gas-licht kosten voor enkele soorten woningen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Ter Apelkanaal. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand bekijk jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Vlagtwedde.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,25 €120,5 €130,5 €141,5
Tussenwoning €109 €139 €155 €164
Hoekwoning €132 €150,5 €168 €177,5
2 onder 1 kap €145,5 €167,5 €182,25 €192,5
Landhuis €178 €200,5 €212,25 €223
Doorsnee €122,75 €146,25 €160,75 €171,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaliter is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Coteq Netbeheer). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. In de regel zijn elektriciteitsstoringen binnen enkele uren gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Ter Apelkanaal? Of je nu klant bent bij Fenor of MAIN Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder zie je 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Onder andere “gebruik alleen A++ producten ” en “De warme kraan niet onnodig laten lopen.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Atag, AWB, Nefit of Intergas.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze vind je snel via onze vergelijkingen.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen kost veel (duur) gas. Tegenwoordig vind je aantrekkelijke verantwoorde systemen waarbij je goedkoop uit bent. Zoals zonneboiler, infraroodpanelen, warmtenet, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

In Nederland werken diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energiemaatschappij is het beste? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Ook interessant: energiepakket Luinjeberd vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Kies dan eenvoudig de gunstigste maatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je ziet direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Groningen) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem hiervoor het filter “duurzame energie”. Of wil jij gas + stroom pakketten met bijvoorbeeld groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste ratings

Meer en meer Nederlanders kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je het eindcijfer en betrouwbare recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Ter Apelkanaal.

Overstappen

Elke leverancier zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Inspecteer dus de einddatum van je contract. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende details m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ter Apelkanaal gaat binnen no-time in een online omgeving. Men kan kiezen uit B2B contracten. De prijzen worden omschreven zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn doorgaans voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen hoger worden zodra je een boel gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van je privégebruik mag je aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Easterlittens afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal bedrijven zien heil in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Ter Apelkanaal is ook mogelijk door te gaan voor verantwoorde oplossingen zoals bijv. infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Ter Apelkanaal vergelijken Eenvoudig een gas en stroom contract aanvragen en afsluiten