Gas en licht vergelijken Easterlittens Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €345


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het gas kom je weer tegen in de energiekosten. Hierdoor is het slim om te achterhalen welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Direct gas en licht leveranciers in Easterlittens vergelijken? Vul jouw locatie + geschatte verbruik in. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl kan jij vlug de kosten van gas licht berekenen. Naderhand tref je moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Easterlittens [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest onmisbare voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet in één verzamel contract. Water krijg je van een specifieke waterleverancier uit de omgeving Littenseradiel (voorbeelden zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Easterlittens doe je wel bij één organisatie. Aan de hand van de energievergelijker tref je de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over Vrijopnaam variabel tarief).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (co2 gecompenseerd, groen, groen uit EU, grijs, groen uit NL).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Easterlittens.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom is toereikend bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ben je al bekend met NLE, Vattenfall, Pure Energie, Essent, Eneco of Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE? In de volgende lijst tref jij actuele vaak gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens verbruikt gas en elektriciteit. De kosten fluctueren wel per gezin. De maandelijkse tarieven / nota ligt in de range tussen de €110 en €240. Snel jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit met behulp van de tariefvergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Easterlittens vegelijken. In het schema hieronder zie je de gemiddelde kosten voor verschillende soorten huizen en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Easterlittens. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hierna achterhaal je het verwachte energieverbruik in de regio Littenseradiel.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €123,25 €133,25 €141
Tussenwoning €109,25 €138,75 €152,5 €163,75
Hoekwoning €130 €152,25 €167,75 €176,25
2 onder 1 kap €144,25 €170,5 €182,75 €191,75
Vrijstaand €179,5 €199,25 €214,25 €221,25
Doorsnee €123,75 €146 €158,5 €170,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Cogas). Dit komt vaak door onderhoud en reconstructie. Door de bank genomen is een stroomprobleem binnen een paar minuten opgelost. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Easterlittens? Dit is nooit exclusief te wijten aan Anode Energie of Pure Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De uitgaven aan energie omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder tref je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Bijv. “een programmeerbare thermostaat ” en “De gordijnen dicht doen.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Intergas, Nefit, AWB of Atag.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Ga voor een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat vind jij à la minute op basis van onze specialisten.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig bestaan er veel milieuvriendelijke producten die goedkoper in gebruik zijn. Denk aan pelletkachel, infraroodpanelen, biomassaketel, zonnepanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

Tegenwoordig vind je veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welk stroombedrijf is het beste? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Vind alles uit over energiepakket Waaksens vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan binnen no-time de betaalbaarste aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij ontdekt nu de goedkoopste aanbieder (actief in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan zeker de optie “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar pakketten van gas en stroom met onder andere windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Goede reviews

Steeds meer huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie is wenselijk. Daarvoor neem je als uitganspunt het eindcijfer en recentelijke meningen van klanten voor energiebedrijven Easterlittens.

Overstappen

Elke leverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Bestudeer eerst de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende advies met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Easterlittens kan ogenblikkelijk via internet. Er zijn flink wat B2B contracten. De kosten kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn doorgaans voordeliger dan die voor consumenten. De korting kan toenemen in het geval je een hele hoop gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een deel van je privégebruik kan men als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Noordscheschut afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemers investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Easterlittens gebeurt ook door te investeren in groene oplossingen zoals bijvoorbeeld zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Zodoende kan de zakelijke wereld iets doen aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Easterlittens vergelijken Moeiteloos een licht en gas abonnement afsluiten & aanvragen