Gas en licht vergelijken Wetsinge Snel leveranciers vergelijken en bespaar wel €150


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Vooral het verstookte gas heeft veel invloed op de energienota. Hierom is het goed om te checken welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Nu gas en licht leveranciers in Wetsinge vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verwachte gas-licht verbruik in. Geholpen door onze tool kun je probleemloos de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wetsinge [Update september 2023]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de allerbelangrijkste aansluitingen in een woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. 1 combinatie abonnement. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Winsum (dit zijn organisaties als Duneo). Gas en licht afsluiten in Wetsinge kan gelukkig wel bij één organisatie. Door gebruik te maken van deze website zie je het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met het bijgaande stappenplan (of bekijk contract afsluiten bij Stedin).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Groningen).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (grijs, groen uit NL, wind, co2 gecompenseerd, groen uit EU).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor september 2023.
  6. Bepaal de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Wetsinge.

Nieuwbouw? Gas water en stroom vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket is passend bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten september 2023

Kies jij voor NLE, Pure Energie, Eneco, Greenchoice, Essent of Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, ENGIE? In de kolommen hierna zie je actuele meest gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen behoorlijk per huishouden. Gemiddelde maandafrekening bedraagt tussen de €100 tot €215. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit aan de hand van de contract vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Wetsinge vegelijken. Onderstaand tref je de modale gas-licht kosten voor diverse woningtypes en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Wetsinge. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand vind jij het geschatte energieverbruik in de regio Winsum.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,75 €122,5 €132,5 €140,5
Tussenwoning €108,75 €141,5 €153 €165
Hoekwoning €131,5 €150,25 €168,75 €177,5
2 onder 1 kap €145,25 €168 €183 €191,5
Villa €177,5 €197,75 €214,75 €222,75
Doorsnee €123,5 €145 €160,75 €169,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (bijv. Cogas). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. Doorgaans zijn stroomproblemen heel erg snel weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Wetsinge? Of je nu stroom afneemt bij Essent en Innova Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina tref je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Onder andere “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “Bij de sportvereniging of op je werk een douche nemen.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Atag, AWB, Intergas of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat vind jij onmiddellijk aan de hand van ons zoekscript.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Tegenwoordig bestaan er verschillende “groene” producten die veel minder stroom gebruiken. O.a. pelletkachel, warmtenet, infraroodpanelen, warmtepomp, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

Tegenwoordig werken diverse aanbieders van stroom en gas. Welke stroom maatschappij past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Mensen zochten ook naar: energiepakket Oldebroek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval onmiddellijk de scherpste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij detecteert binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas licht (werkzaam in Groningen) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem dan zeker de optie “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten van gas en stroom met bijv. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie.

Beste klantervaring

Steeds meer contractanten kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Om dit te weten te komen raadpleeg je het eindcijfer en recentelijke comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Wetsinge.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Bestudeer dus het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wetsinge is vandaag nog in een online omgeving. Je vindt veel abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten worden weergegeven met en zonder BTW. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn aanzienlijk gunstiger dan die voor consumenten. De bonus kan sterk oplopen in het geval je een hele hoop gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van het privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Haskerdijken afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Steeds meer bedrijven investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Wetsinge? Doe dit door te gaan voor verantwoorde energiebronnen zoals o.a. infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als fabrieken en kantoren. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Wetsinge vergelijken Snel een licht en gas abonnement afsluiten & aanvragen