Gas en licht vergelijken Wittem Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €205


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Overwegend het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt je energierekening. Hierdoor loont het om na te gaan welke energieaanbieder het goedkoopste is. Meteen gas en licht leveranciers in Wittem vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus verbruiksgegevens in. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl kun je vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind je probleemloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wittem [Update juni 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest cruciale voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar d.m.v. een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf in de provincie Gulpen-Wittem (dit zijn organisaties als Vitens). Gas en licht afsluiten in Wittem kan gemakkelijk bij één aanbieder. Op basis van onze tool achterhaal je het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Doorloop snel de tips van onze specialisten (of bekijk info over ervaringen Fenor).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Limburg).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen, co2 gecompenseerd, groen uit NL, zon, wind).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Spot de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Wittem.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor elektriciteit is afdoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Wil jij graag bij Essent, Vattenfall, NLE, Greenchoice, Pure Energie of Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Budget Energie? In de volgende lijst bekijk jij actuele veel afgesloten pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen flink per gezin. De maandelijkse energielasten schommelt tussen €120 – €230. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit middels onze gaslicht-vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Wittem vegelijken. Hieronder tref jij geschatte kosten voor diverse type huizen en type gezinnen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Wittem. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand zie je het doorsnee- energieverbruik in de regio Gulpen-Wittem.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €122,5 €131 €143
Tussenwoning €107,75 €141 €153,5 €165,25
Hoekwoning €132,25 €149,75 €168,75 €179,5
2 onder 1 kap €144,75 €169,5 €181,75 €193,75
Bungalow €177,75 €200,25 €213,5 €223,25
Doorsnee €123,75 €146,25 €159,25 €170,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Cogas). De oorzaak kan zijn inspectie of onderhoud. Gebruikelijk is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken opgelost. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Wittem? Dit is nooit exclusief te wijten aan De Vastelastenbond en MAIN Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energierekening beperken is te doen op diverse manieren. Op deze website achterhaal jij suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. O.a. “alleen wassen met volle wasmachine ” en “Draai geen warm programma als dit niet nodig is.” Of plaats zo’n HR-ketel van Nefit, Intergas, Remeha, Vaillant of Atag.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Ga voor kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze vind je vandaag nog middels onze vergelijker.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Op het ogenblik zijn er veel milieuvriendelijke energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Bijv. warmtepomp, infraroodpanelen, biomassaketel, zonneboiler, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Nederland zijn er flink wat bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomleverancier past bij mij? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Zoek ook naar energiepakket Oploo vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan ogenblikkelijk de betaalbaarste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je ontdekt eenvoudig de goedkoopste leverancier (die levert in Limburg) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies daarvoor als bron “duurzame energie”. Of willen jullie gas licht contracten op basis van onder andere CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Beste waardering

Opvallend veel Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en heldere communicatie zijn belangrijk. Daarvoor kijk je naar de totale beoordeling en recente beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Wittem.

Overstappen

Elke aanbieder wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Controleer altijd jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende advies betreft zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wittem werkt nu in een online omgeving. Er is een heel scala aan abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn regelmatig gunstiger dan de particuliere tarieven. De bonus kan sterk oplopen als je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een stukje van eigen privégebruik mag men opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Hem afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een trend: zakelijke klanten zien heil in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Wittem is ook mogelijk door geld te steken in verantwoorde installaties zoals bijvoorbeeld pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Zo draag jij je steentje bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Wittem vergelijken Snel een stroom & gas abonnement aanvragen & afsluiten