Gas en licht vergelijken Purmerend Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In het bijzonder het gas dat jij gebruikt beïnvloedt jouw energierekening. Om die reden is het goed om te analyseren welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Purmerend vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + geschatte verbruik in. Via de vergelijker kan jij vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap vind je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Purmerend [Update oktober 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de basis voorzieningen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet door middel van 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via het waterbedrijf in de provincie Purmerend (denk hierbij aan Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Purmerend doe je wel bij één organisatie. Via de vergelijker tref je de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over energie-aanbieder UnitedConsumers).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Noord-Holland).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen uit NL, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor oktober 2023.
  6. Check de voordeligste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Purmerend.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Soms is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor stroom is gepast wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten oktober 2023

Ken jij Eneco, NLE, Essent, Vattenfall, Greenchoice of Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Powerpeers? Hieronder zie je de meest gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen behoorlijk per gezin. De maandelijkse energienota schommelt tussen €120 tot €175. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan via de vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Purmerend vegelijken. In onderstaand schema bekijk jij aannemelijke tarieven voor enkele type huizen en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Purmerend. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna bekijk je het doorsnee- energieverbruik in de regio Purmerend.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €122 €132,75 €140,5
Tussenwoning €106,25 €140,5 €153 €165
Hoekwoning €132,5 €151,25 €169,5 €178,25
2 onder 1 kap €146 €168 €182 €192,5
Bungalow €177 €199 €215,25 €222,75
Doorsnee €123,5 €146,75 €159,25 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls is de boosdoener de netbeheerder (als. Liander). De oorzaak kan zijn werkzaamheden aan het netwerk. Gebruikelijk is een stroomprobleem heel erg snel opgelost. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Purmerend? Dit is niet afhankelijk van DELTA en/of NLE: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energienota minimaliseren is te doen op diverse manieren. Op deze website bekijk je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Opties zijn “wassen op 30 graden ” en “Gebruik zo weinig mogelijk apparaten die warm worden.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, Vaillant, Intergas, Atag of AWB.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij zoekt dat zonder problemen aan de hand van onze adviseurs.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken is niet goedkoop. Vandaag de dag kan je profiteren van aantrekkelijke duurzame oplossingen die goedkoop verwarmen. Zoals biomassaketel, warmtepomp, infraroodpanelen, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

Tegenwoordig vind je veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk bedrijf is het beste? Hiervoor moet je kijken naar je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan uitstekende service, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Zoek ook naar energiepakket Hoedekenskerke vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan moeiteloos de betaalbaarste maatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij treft simpelweg de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die werken in Noord-Holland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer dan zeker als bron “duurzame energie”. Of willen jullie energiepakketten op basis van bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Hoogste waardering

Enkele Nederlanders willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en heldere communicatie is wenselijk. Om dit te weten te komen kan je kijken naar het cijfer en betrouwbare beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Purmerend.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer daarom de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve voorlichting betreft zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Purmerend kan simpelweg online. Je kunt kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De kosten kun je vinden met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn aanzienlijk goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen groter worden zodra je meer gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van het privégebruik mag je aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Beneden-Leeuwen afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal bedrijven maken de keuze voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Purmerend? Doe dit door te kiezen voor groene oplossingen zoals bijv. infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt van het gas afgaan. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als fabrieken en kantoren. Zo draag jij je steentje bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Purmerend vergelijken Moeiteloos een gas & licht abonnement aanvragen + afsluiten