Gas en licht vergelijken Beneden-Leeuwen Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €150


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gas dat je verstookt kom je weer tegen in je energierekening. Daarom is het geen gek idee om te controleren welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Beneden-Leeuwen vergelijken? Voer je adres en verwachte gas-licht verbruik in. Dankzij onze tool kan je ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarna bekijk jij snel de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Beneden-Leeuwen [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels een totaal abonnement. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van West Maas en Waal (dat kan zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Beneden-Leeuwen doe je wel bij één aanbieder. Geholpen door onze tool achterhaal je de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Gebruik de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over overstappen Oxxio).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Gelderland).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, co2 gecompenseerd, zon, groen, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bepaal de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Beneden-Leeuwen.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor stroom is gepast wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Vattenfall, Essent, NLE, Eneco, Greenchoice of Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Oxxio? Hieronder bekijk je een aantal top stroom en gas pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten wisselen aanzienlijk per woning. De maandelijkse energienota schommelt tussen €85 tot €195. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels de tariefvergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Beneden-Leeuwen vegelijken. In het schema hieronder ontdek je de gemiddelde energiekosten voor verschillende soorten huizen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, check de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Beneden-Leeuwen. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hieronder tref je het verwachte energieverbruik in de regio West Maas en Waal.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,75 €122,25 €133,25 €143,5
Tussenwoning €106,25 €141,5 €152,25 €165,5
Hoekwoning €130,75 €151 €168 €179,5
2 onder 1 kap €146,75 €170,25 €183,5 €193
Villa €178,5 €199,75 €213 €221,5
Gemiddeld €122,5 €147,25 €158,25 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaliter is de boosdoener de netbeheerder (zoals Liander). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud aan de netwerken. Gewoonlijk zijn elektriciteitsstoringen binnen enkele uren beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Beneden-Leeuwen? Het maakt niet uit of je zit bij De Vastelastenbond en/of Oxxio: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energienota verminderen kan op verschillende manieren. Hieronder vind je 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Opties zijn “een afwasteil gebruiken ” en “De helderheid (brightness) van je beeldscherm niet te hoog zetten.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, Atag, AWB, Remeha of Nefit.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat vind jij ogenblikkelijk via onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag is er keuzen uit verschillende groene producten waarbij je goedkoop uit bent. Bijv. biomassaketel, zonneboiler, infraroodpanelen, warmtepomp, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

In Nederland hebben we een hele scala aan bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke aanbieder past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Ook interessant: energiepakket Sint Annen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan meteen de gunstigste energieleverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij treft probleemloos de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Gelderland) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer dan de optie “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar pakketten van gas en stroom op basis van onder andere groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie.

Beste reviews

Steeds meer mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Om hier achter te komen kan je kijken naar de totale beoordeling en nieuwe recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Beneden-Leeuwen.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer hierom jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra info met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Beneden-Leeuwen werkt vlug online. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven kun je vinden met en zonder BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn altijd voordeliger dan het tarief voor de normale consument. De korting kan hoger worden op het moment dat je een hele hoop gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van het privégebruik kan men als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Leiden afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal ondernemingen hebben interesse in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Beneden-Leeuwen? Dat kan door te gaan voor duurzame producten zoals bijvoorbeeld pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Zodoende draag jij je steentje bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Beneden-Leeuwen vergelijken Eenvoudig een gas & stroom contract afsluiten en aanvragen