Gas en licht vergelijken Sint Annen Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar €295


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Voornamelijk het gas dat je verstookt beïnvloedt de energiekosten. Daarom is het goed om na te gaan welke energieleverancier voor jou voordelig is. Meteen gas en licht leveranciers in Sint Annen vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en geschatte verbruik in. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker kun jij à la minute de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap vind jij moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Sint Annen [Update maart 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de allerbelangrijkste aansluitingen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels één verzamel contract. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Ten Boer (dat kan zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Sint Annen is gewoon mogelijk bij één partij. Aan de hand van de vergelijker tref jij het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Begin nu met de tips van onze specialisten (of bekijk info over contract Fenor).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Groningen).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (zon, co2 gecompenseerd, groen uit NL, grijs, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Bereken het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Sint Annen.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektra en water vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een elektriciteitspakket is afdoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ken jij Greenchoice, Essent, Eneco, Vattenfall, NLE of Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, ENGIE? Hieronder zie je actuele veel gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen flink per gezinssamenstelling. De maandelijkse energierekening ligt tussen de €85 – €200. Meteen jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit met onze vergelijker / tools. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Sint Annen vegelijken. In onderstaand schema achterhaal je de modale energiekosten voor veel voorkomende klasse woningen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw energierekening, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Sint Annen. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder zie je het verwachte energieverbruik in de regio Ten Boer.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100 €121,75 €131 €140,25
Tussenwoning €108,75 €139,5 €155,5 €163,75
Hoekwoning €131 €151 €168 €176,5
2 onder 1 kap €146,5 €168 €183,75 €192,25
Vrijstaand €176,5 €200 €212,25 €224,25
Modaal €122,75 €146,75 €159,5 €170,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Meestal is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. Vaak zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken weggewerkt. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Sint Annen? Dit is niet afhankelijk van Budget Energie of Powerpeers: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De uitgaven aan energie omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand bekijk jij suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Bijvoorbeeld “de oven efficiënt gebruiken ” en “Doe je wasmachine zo vol mogelijk.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Remeha, Nefit, Atag of AWB.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Dit zoek je direct door het toepassen van ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Vandaag de dag bestaan er diverse “groene” oplossingen die goedkoop verwarmen. Denk aan infraroodpanelen, zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

Op dit moment hebben we een hele scala aan bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroom maatschappij is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Koudum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan moeiteloos de meest voordelig aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij treft probleemloos de goedkoopste aanbieder (uit Groningen) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer dan natuurlijk de “duurzame energie” optie. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van onder andere groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Uitstekende reviews

Een deel van de huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en transparantie zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kan je kijken naar het klantcijfer en de laatste meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Sint Annen.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer altijd de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Sint Annen kan meteen in een online omgeving. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven worden omschreven in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn regelmatig voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan hoger worden als je een hoop gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Een deel van je privégebruik kan je opgeven als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in De Bilt afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemers kiezen voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Sint Annen is ook mogelijk door te beleggen in groene systemen als biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schoner milieu.

Energiepakketten Sint Annen vergelijken Snel een gas & elektra contract afsluiten en aanvragen