Gas en licht vergelijken De Bilt Snel leveranciers vergelijken en bespaar €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Overwegend het gas dat je verstookt zie je terug in jouw energiekosten. Hierdoor is het geen gek idee om te zien welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Binnen no-time gas en licht leveranciers in De Bilt vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verwachte gas-licht verbruik in. Door gebruik te maken van deze website kun jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens bekijk jij nu de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in De Bilt [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest cruciale voorzieningen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet op basis van één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier werkzaam rondom De Bilt (denk hierbij aan Evides). Gas en licht afsluiten in De Bilt kan gelukkig wel bij één bedrijf. Geholpen door de energievergelijker ontdek je het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met het bijgaande stappenplan (of bekijk Essent contract afsluiten).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Utrecht).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen, zon, wind).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Check de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in De Bilt.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor elektriciteit kan volstaan wanneer je kiest voor het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Essent, Pure Energie, Greenchoice, Eneco, Vattenfall of Qurrent, Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl? Hieronder vind je diverse veel bestelde gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren aanmerkelijk per woning. De maandelijkse energielasten ligt in de range tussen de €75 en €215. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit via onze vergelijker / tools. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen De Bilt vegelijken. Onderstaand ontdek je de modale tarieven voor populaire soorten huizen en type gezinnen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in De Bilt. Betaal jij op dit moment te veel? Via de volgende tabel bekijk jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio De Bilt.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,5 €123,5 €132,75 €141,5
Tussenwoning €107,75 €138,75 €153,5 €164,5
Hoekwoning €130 €151,5 €167 €178,75
2 onder 1 kap €147,25 €169,25 €181,5 €192,25
Villa €179,5 €200 €215,25 €222,25
Gemiddeld €123 €146,25 €161,25 €171,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Meestal is de “schuldige” de netbeheerder (als. Endinet Groep). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. Door de bank genomen zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in De Bilt? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energieflex en Innova Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening minimaliseren kan op verschillende manieren. Hierna achterhaal jij tips & tricks die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Onder andere “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Let bij het energieverbruik als je een (nieuwe) wasmachine koopt.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Remeha, Vaillant, Nefit of AWB.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Dit zoek je snel door gebruik te maken van onze vergelijkingen.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is gewoon duur. Vandaag de dag kan je profiteren van velerlei milieuvriendelijke installaties waarbij je goedkoop uit bent. O.a. zonneboiler, infraroodpanelen, pelletkachel, warmtepomp, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

In ons land zijn er flink wat aanbieders van gas en elektra. Welk bedrijf is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Zoek ook naar energiepakket Triemen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan gemakkelijk de meest voordelig energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je bekijkt simpelweg de goedkoopste maatschappij (die levert in Utrecht) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer dan natuurlijk de optie “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar pakketten van gas en stroom met o.a. groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Beste klantervaring

Veel huishoudens hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Hiervoor kijk je naar het eindcijfer en betrouwbare meningen van andere consumenten voor energiebedrijven De Bilt.

Overstappen

Elke aanbieder van energie is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer als eerste de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra informatie aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in De Bilt kan eenvoudig door het internet. Als ondernemer heb je de keuze uit speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn soms goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan flink oplopen zodra je veel gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van eigen privégebruik kan je als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Minnertsga afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel zakelijke gebruikers zijn geïnteresseerd in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in De Bilt? Doe dit door te investeren in milieuvriendelijke energiebronnen zoals o.a. zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Door dit toe te passen draag jij met jouw business bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten De Bilt vergelijken Gemakkelijk een gas & elektra contract aanvragen en afsluiten