Gas en licht vergelijken Triemen Nu leveranciers vergelijken en bespaar wel €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. In de eerste plaats het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt je energierekening. Daarom is het goed om te vergelijken welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Snel gas en licht leveranciers in Triemen vergelijken? Vul jouw locatie plus geschatte verbruik in. Via de energievergelijker kan jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Triemen [Update februari 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de meest cruciale aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier in de regio Kollumerland en Nieuwkruisland (dat kan zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Triemen doe je wel bij één leverancier. Via de energievergelijker zie je de voordeligste. Hoe dat werkt? Start direct met het 7-stappen model (of bezoek elektriciteit van RENDO Netwerken).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, groen uit EU, co2 gecompenseerd, grijs, wind).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Spot de voordeligste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Triemen.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor elektriciteit is gepast bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kies jij voor Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, NLE, Essent of Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Powerpeers? In de volgende lijst bekijk jij een aantal vaak gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten variëren nogal per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) varieert tussen €110 – €225. Direct jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Triemen vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal je mogelijke energiekosten voor populaire type huizen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Triemen. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Onderstaand vind je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Kollumerland en Nieuwkruisland.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,25 €120,5 €131,25 €142,25
Tussenwoning €107,75 €140,25 €155,25 €162,75
Hoekwoning €129,25 €150 €168,75 €179,5
2 onder 1 kap €146,25 €168,5 €183,75 €194
Landhuis €176,5 €200,25 €213,75 €222,25
Standaard €122,25 €147,5 €160,25 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Doorgaans is de “schuldige” de netbeheerder (zoals RENDO Netwerken). Dit is vaak toe te wijzen aan geplande onderbrekingen. Doorgaans is zo’n elektriciteitsstoring in no-time beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Triemen? Dit is niet afhankelijk van Eneco en Pure Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De uitgaven aan energie verminderen kan op verschillende manieren. Op deze website achterhaal je suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Bijv. “apparaten uitschakelen ” en “Aan een lagere temperatuur wennen in je huis door de kachel lager zetten.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Nefit, AWB, Atag of Intergas.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie loont! Ga voor een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dit zoek je eenvoudig aan de hand van ons zoekscript.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Heden ten dage kun jij gebruik maken van verschillende verantwoorde installaties die veel minder stroom gebruiken. Zoals biomassaketel, infraroodpanelen, warmtenet, zonneboiler, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

In ons land heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke leverancier past bij mij? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan uitstekende service, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Zoek ook naar energiepakket Markenbinnen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan ogenblikkelijk de gunstigste aanbieder van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je vindt probleemloos de goedkoopste leverancier (uit Friesland) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies hiervoor de “duurzame energie” filter. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas licht contracten op basis van onder andere windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Goede recensies

Enkele huishoudens kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Hiervoor neem je als uitganspunt het klantcijfer en betrouwbare reviews van afnemers voor energiebedrijven Triemen.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Analyseer eerst de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende informatie ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Triemen werkt nu via internet. Je kunt kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven worden omschreven in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn aanzienlijk voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan hoger worden in het geval je een hoop gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van je privégebruik kun men dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Elahuizen afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Triemen? Doe dit door te gaan voor verantwoorde energiebronnen zoals pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Triemen vergelijken A la minute een gas & elektra contract aanvragen + afsluiten