Gas en licht vergelijken Zweeloo Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het verstookte gas beïnvloedt jouw energiekosten. Hierom is het beslist niet onverstandig om te achterhalen welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Zweeloo vergelijken? Vul jouw locatie en energieverbruik in. Door gebruik te maken van de vergelijker kun jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarop achterhaal jij eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Zweeloo [Update februari 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de belangrijkste voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet in één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Coevorden (voorbeelden zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Zweeloo doen de meesten bij één aanbieder. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl tref jij het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over stroom en gas van Clean Energy).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (wind, groen uit NL, grijs, groen, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Zweeloo.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water aanvragen gaat via MijnAansluiting. Zo nu en dan is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor elektriciteit is gepast bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten februari 2024

Ken jij Essent, Vattenfall, Pure Energie, NLE, Greenchoice of Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers? In de opsomming zie je een aantal vaak gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning nuttigt gas en elektriciteit. De kosten schommelen enorm per woning. Gemiddelde maandafrekening bedraagt tussen de €80 tot €155. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan door gebruik te maken van onze handige energievergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Zweeloo vegelijken. Hierna zie je de doorsnee gas-licht kosten voor enkele klasse woningen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Zweeloo. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema tref je het doorsnee- energieverbruik in de regio Coevorden.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,75 €122 €131,25 €142,5
Tussenwoning €108,25 €141,5 €155,5 €165,25
Hoekwoning €132,5 €152,5 €166,25 €177,5
2 onder 1 kap €147 €169 €183 €194
Villa €176,5 €197,5 €214,5 €222,75
Gemiddeld €123 €146,25 €158,75 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Dikwijls komt dit door de netbeheerder (o.a. Endinet Groep). De oorzaak kan zijn werkzaamheden aan het netwerk. Meestal zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Zweeloo? Dit is niet afhankelijk van Eneco en/of Leon Zeewolde: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energienota reduceren kan op verschillende manieren. Op deze pagina detecteer je tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. O.a. “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “Niet meer water gebruiken dan noodzakelijk bij het koken.” Of neem een HR-ketel van Nefit, AWB, Atag, Intergas of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie loont! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je zoekt dit ogenblikkelijk op basis van onze tools.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is gewoon duur. Op dit moment is er keuzen uit diverse milieuvriendelijke producten waarbij je goedkoop uit bent. Bijv. zonneboiler, zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtenet, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

Op dit moment kan jij kiezen uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk bedrijf is het beste? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Wil jij graag een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Puttershoek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan vlug de goedkoopste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ziet onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas licht (die levert in Drenthe) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies dan de mogelijkheid “duurzame energie”. Of wil jij stroom en gascontracten met onder andere CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU.

Goede reviews

Opvallend veel mensen kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie zijn belangrijk. Om dit te weten te komen raadpleeg je het klantcijfer en de laatste comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Zweeloo.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk als eerste het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele advies ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Zweeloo werkt eenvoudig online. Men kan kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen kunnen gevonden worden met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn aanzienlijk voordeliger dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen hoger worden op het moment dat je een hele hoop gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Een stukje van eigen privégebruik kan jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Hummelo afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke gebruikers zien heil in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Zweeloo kan natuurlijk door een belang te nemen in milieuvriendelijke installaties als infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als fabrieken en kantoren. Hierdoor draag jij je steentje bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Zweeloo vergelijken Nu een elektra en gas contract afsluiten en aanvragen