Gas en licht vergelijken Puttershoek Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €320


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het gasverbruik beïnvloedt jouw energiekosten. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te zien welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Puttershoek vergelijken? Voer je adres & verbruik in. Middels gaslichtafsluiten.nl kun jij onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk je eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Puttershoek [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest elementaire voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van een totaal abonnement. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Binnenmaas (dat kan zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Puttershoek kan gelukkig wel bij één aanbieder. Aan de hand van onze tool achterhaal jij het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over energie-aanbieder Stedin).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (zon, groen uit NL, co2 gecompenseerd, wind, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Calculeer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Puttershoek.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra regel je via www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom voldoet bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kiezen jullie voor Greenchoice, NLE, Vattenfall, Pure Energie, Essent of Qurrent, Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Oxxio? Hierna achterhaal je actuele kwalitatieve gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen aanzienlijk per huis. Gemiddelde maandafrekening ligt tussen de €80 tot €205. Onmiddellijk jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan met onze vergelijker / tools. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Puttershoek vegelijken. In de tabel ontdek je geschatte energiekosten voor verschillende soorten woningen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Puttershoek. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In het schema hieronder ontdek je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Binnenmaas.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,5 €123,5 €132,25 €141
Tussenwoning €106,75 €140 €154,5 €164
Hoekwoning €129,75 €152,5 €166,75 €178
2 onder 1 kap €147,5 €169,75 €182,5 €191,75
Vrijstaand €177,25 €198,75 €213,75 €222,25
Standaard €124 €144,5 €161,25 €169,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (zoals Coteq Netbeheer). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud en reconstructie. Gewoonlijk zijn stroomproblemen binnen enkele uren verholpen. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Puttershoek? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energiedirect.nl en NLE: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energielasten minimaliseren kan op verschillende manieren. Bijgaand bekijk je suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Zoals “niet alle radiatoren open zetten ” en “Geen bewegende screensaver gebruiken op je computer.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, Vaillant, Intergas, Remeha of AWB.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is erg raadzaam! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Je zoekt dit binnen no-time met onze vergelijker.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage zijn er velerlei verantwoorde producten die goedkoop verwarmen. Zoals biomassaketel, zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In ons land zijn er verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energieleverancier past bij mij? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Hoenzadriel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval snel de goedkoopste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij vindt meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die levert in Zuid-Holland) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem dan zeker de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van bijv. windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste waardering

Opvallend veel huishoudens eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Hiervoor check je het cijfer en recente meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Puttershoek.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer eerst jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra details m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Puttershoek is moeiteloos online. Als ondernemer heb je de keuze uit unieke zakelijke abonnementen. De prijzen kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn vaak lager dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan hoger worden op het moment dat je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Een deel van het privégebruik kun men dan als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Benschop afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke gebruikers investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Puttershoek? Dat kan door te beleggen in groene systemen zoals pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Puttershoek vergelijken Snel een gas en elektra contract afsluiten en aanvragen