Gas en licht vergelijken Hummelo Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €350


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Voornamelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt drukt zwaar op jouw energierekening. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te vergelijken welke energieleverancier voor jou voordelig is. Direct gas en licht leveranciers in Hummelo vergelijken? Vul jouw locatie plus verbruik in. Door middel van de vergelijker kun jij direct de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens tref je probleemloos de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hummelo [Update maart 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest fundamentele aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen d.m.v. één verzamel contract. Water krijg je van een specifieke waterleverancier uit de omgeving Bronckhorst (bijv. Oasen). Gas en licht afsluiten in Hummelo kan gelukkig wel bij één maatschappij. Aan de hand van onze tool zie je de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Budget Energie tarieven maart 2024).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Gelderland).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, zon, groen uit NL, grijs, groen).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Zoek naar de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Hummelo.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor stroom volstaat in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2024

Weet je alles al van Vattenfall, Pure Energie, Eneco, Greenchoice, NLE of ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie? In de volgende lijst detecteer je diverse vaak gekozen energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren flink per gezin. De maandelijkse tarieven / nota varieert tussen €120 en €235. Vandaag nog de gas licht kosten berekenen? Dit kan door gebruik te maken van de tariefvergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Hummelo vegelijken. Via de volgende tabel vind je de modale kosten voor verschillende type huizen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw energienota, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Hummelo. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand bekijk je het gemiddelde energieverbruik in de regio Bronckhorst.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,5 €121 €131 €142,75
Tussenwoning €107 €140,75 €152,75 €162,5
Hoekwoning €132,25 €151,75 €167,25 €176,5
2 onder 1 kap €147,5 €167,75 €181,25 €191,75
Bungalow €176,5 €197,75 €214,75 €223,75
Standaard €122,75 €146,25 €158,75 €170

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Dikwijls ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Endinet Groep). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. In een doorsnee situatie zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Hummelo? Dit is niet afhankelijk van Budget Energie en Oxxio: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De kosten van energie beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hierna achterhaal je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Onder andere “gebruik niet de standby modus ” en “Geen bewegende screensaver gebruiken op je computer.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, AWB, Remeha, Atag of Vaillant.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie loont! Ga voor een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat regel je ogenblikkelijk door het toepassen van onze adviseurs.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Vandaag de dag bestaan er allerlei milieuvriendelijke oplossingen die op lage kosten draaien. O.a. warmtepomp, warmtenet, pelletkachel, infraroodpanelen, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Holland zijn er een hoop verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroom maatschappij past bij mij? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Zoek ook naar energiepakket Benschop vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan vandaag nog de meest voordelig energieleverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je ontdekt zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Gelderland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer hiervoor de “duurzame energie” optie. Of willen jullie stroom en gascontracten op basis van bronnen als zonne-energie, windenergie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Uitstekende klantervaring

Opvallend veel Nederlanders willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie is wenselijk. Hiervoor check je het eindcijfer en nieuwe meningen van klanten voor energiebedrijven Hummelo.

Overstappen

Elke aanbieder van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Analyseer altijd het einde van je contracttermijn. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra details inzake zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hummelo kan onmiddellijk in een online omgeving. Je vindt veel pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn soms gunstiger dan de particuliere tarieven. De compensatie kan sterk oplopen zodra je een hoop gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van je privégebruik kan jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Spijkerboor afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke klanten hebben interesse in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Hummelo? Dat kan door te gaan voor groene installaties als infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Hummelo vergelijken Gemakkelijk een gas & stroom abonnement afsluiten + aanvragen