Gas en licht vergelijken Spijkerboor Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Overwegend het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt de energiekosten. Daarom is het slim om te analyseren welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Nu gas en licht leveranciers in Spijkerboor vergelijken? Vul postcode + huisnummer + energieverbruik in. Met behulp van onze tool kan je als consument moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarop vind je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Spijkerboor [Update februari 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de meest fundamentele voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen middels één verzamel contract. Water krijg je van een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Wormerland (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Spijkerboor kan gelukkig wel bij één aanbieder. Via onze tool tref je de goedkoopste. Hoe dat werkt? Volg het advies van onze experts (of lees verder over vergelijk direct RENDO Netwerken).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Holland).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, co2 gecompenseerd, groen uit EU, wind, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Spijkerboor.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is voldoende in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Weet je alles al van Essent, Vattenfall, NLE, Greenchoice, Eneco of Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio? In de volgende lijst vind je actuele veel bestelde energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen verbruikt gas en elektriciteit. De kosten fluctueren aanzienlijk per huishouden. De maandelijkse energielasten varieert tussen €80 – €150. Snel de gas licht kosten berekenen? Dat kan middels de contract vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Spijkerboor vegelijken. In het schema hieronder vind jij de doorsnee prijzen voor verschillende woningtypes en huishoudens. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Spijkerboor. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel vind je het verwachte energieverbruik in de regio Wormerland.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,25 €120,25 €133 €141,75
Tussenwoning €109,5 €139,25 €153,25 €165,5
Hoekwoning €131,75 €149,75 €167,75 €178,75
2 onder 1 kap €147,25 €168,25 €183,5 €194,25
Bungalow €178,75 €197,25 €212,25 €223,75
Gemiddeld €121,25 €147,25 €158,75 €171

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de regel komt dit door de netbeheerder (als. Coteq Netbeheer). Dit komt vaak door netuitbreidingen. Vaak zijn elektriciteitsstoringen binnen enkele uren verholpen. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Spijkerboor? Of je nu klant bent bij Budget Energie en MAIN Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening minimaliseren is te doen op diverse manieren. Hieronder bekijk je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Mogelijkheden zijn “apparaten uitschakelen ” en “Zorg ervoor dat je de condensator van de vriezer regelmatig schoon maakt.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Nefit, Remeha, AWB of Atag.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze vind je eenvoudig door gebruik te maken van onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming is niet goedkoop. Op dit moment zijn er aantrekkelijke groene producten die goedkoop verwarmen. O.a. warmtepomp, biomassaketel, zonneboiler, pelletkachel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Nederland werken diverse aanbieders van stroom en gas. Welke stroomaanbieder past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Ook interessant: energiepakket Lekkerkerk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan moeiteloos de goedkoopste maatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je vindt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Noord-Holland) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem hiervoor de optie “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar stroom en gascontracten met o.a. groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Beste ratings

Veel huishoudens willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt de totale beoordeling en nieuwe recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Spijkerboor.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Controleer als eerste de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Spijkerboor is vlug via de pc. Men kan kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De kosten vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn aanzienlijk scherper vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan toenemen op het moment dat je een heleboel gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van eigen privégebruik kan men aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Den Velde afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemers zien heil in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Spijkerboor gebeurt ook door geld te steken in “groene” energiebronnen zoals o.a. biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook fabrieken en kantoren. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Spijkerboor vergelijken Gemakkelijk een licht en gas abonnement afsluiten en aanvragen