Gas en licht vergelijken Lekkerkerk Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar €145


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Bovenal het gas drukt zwaar op je energierekening. Vandaar loont het om te bekijken welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Meteen gas en licht leveranciers in Lekkerkerk vergelijken? Voer je adres & verwachte gas-licht verbruik in. Geholpen door de energievergelijker kan je ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens bekijk je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Lekkerkerk [Update februari 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest elementaire aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier actief in de buurt van Nederlek (voorbeelden zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Lekkerkerk doe je wel bij één leverancier. Via de gaslicht-vergelijker achterhaal je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over Qwint voor gas en licht).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Zuid-Holland).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen, groen uit EU, grijs, wind, groen uit NL).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Lekkerkerk.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een stroompakket kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Wil jij graag bij NLE, Vattenfall, Essent, Greenchoice, Eneco of Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE? Onderstaand achterhaal je de huidige populaire gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen behoorlijk per woning. De maandelijkse energierekening bedraagt tussen de €115 tot €170. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van de tariefvergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Lekkerkerk vegelijken. In het schema hieronder zie je aannemelijke tarieven voor verschillende soorten huizen en huishoudens. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Lekkerkerk. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder achterhaal jij het verwachte energieverbruik in de regio Nederlek.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,25 €121 €131 €143
Tussenwoning €108 €139,25 €154,75 €163,75
Hoekwoning €131,75 €151,75 €168,75 €177,75
2 onder 1 kap €145,25 €169 €184,25 €193,25
Landhuis €179,5 €199 €215,5 €221,5
Modaal €122,75 €146,75 €158,25 €170,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Meestal heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. RENDO Netwerken). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Meestal is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Lekkerkerk? Of je nu klant bent bij Allure Energie en MAIN Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energienota beperken is te doen op diverse manieren. Hierna bekijk jij aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Onder andere “wassen op 30 graden ” en “De oven open zetten nadat je hem hebt gebruikt.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Atag, AWB, Remeha of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is erg raadzaam! Bestel een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat regel je eenvoudig d.m.v. ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig is er keuzen uit allerlei “groene” producten die goedkoop verwarmen. O.a. pelletkachel, warmtenet, warmtepomp, infraroodpanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

Tegenwoordig zijn er flink wat bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk stroombedrijf past bij mij? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket De Glind vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval eenvoudig de goedkoopste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je detecteert ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Zuid-Holland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer dan de mogelijkheid “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar energiepakketten met bronnen als groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Beste ratings

Een deel van de huishoudens hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen wil iedereen. Daarvoor lees je het cijfer en recente reviews van afnemers voor energiebedrijven Lekkerkerk.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Bekijk dus de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele advies omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Lekkerkerk gaat direct door het internet. Je vindt veel B2B contracten. De prijzen worden omschreven inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn altijd lager vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan sterk oplopen in het geval je een hele hoop gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Een stukje van het privégebruik mag je aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Velddriel afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal ondernemers zijn geïnteresseerd in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Lekkerkerk kan natuurlijk door te gaan voor verantwoorde energiebronnen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Zo draag jij met jouw business bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Lekkerkerk vergelijken Snel online een gas en elektra abonnement afsluiten & aanvragen