Gas en licht vergelijken Zwartewaal Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €135


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In het bijzonder het gas waarmee je jouw huis verwarmt kom je weer tegen in je energierekening. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te controleren welke energieleverancier het goedkoopste is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Zwartewaal vergelijken? Geef je woongegevens en verbruiksgegevens in. D.m.v. de gaslicht-vergelijker kun jij snel de kosten van gas licht berekenen. Daarop achterhaal je snel de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Zwartewaal [Update april 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de meest cruciale voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Brielle (dat kan zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Zwartewaal kan gemakkelijk bij één maatschappij. Geholpen door onze tool detecteer je de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Doorloop snel de stappen hieronder (of check stroom en gas van Anode Energie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Zuid-Holland).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (co2 gecompenseerd, groen, groen uit NL, groen uit EU, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Zwartewaal.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra registreer je bij Mijn Aansluiting. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor stroom voldoet bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij Vattenfall, Greenchoice, Essent, NLE, Eneco of Oxxio, Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie? Hierna achterhaal jij diverse kwalitatieve energiecontracten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren behoorlijk per woning. De maandelijkse energienota ligt in de range tussen de €100 tot €230. Meteen de gas licht kosten berekenen? Doe dit aan de hand van onze vergelijker / tools. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Zwartewaal vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal je mogelijke tarieven voor diverse soorten huizen en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Zwartewaal. Betaal ik veel voor gas en elektra? In de tabel achterhaal je het geschatte energieverbruik in de regio Brielle.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,25 €120,5 €132,25 €141,5
Tussenwoning €107,5 €139,75 €152,75 €165,5
Hoekwoning €129,5 €152,25 €169,5 €176,25
2 onder 1 kap €146,75 €167,5 €184,5 €191,5
Villa €178,5 €198,25 €214 €222
Doorsnee €124 €145,25 €159 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de meeste gevallen is de “schuldige” de netbeheerder (denk aan Cogas). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud aan de netwerken. Meestal is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Zwartewaal? Het maakt niet uit of je zit bij Huismerk Energie en Vandebron: alle huishoudens vallen hieronder.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energierekening minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder tref je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Onder andere “haal opladers uit het stopcontact ” en “Geen tweede koelkast gebruiken.” Of neem een HR-ketel van Nefit, AWB, Remeha, Vaillant of Intergas.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij zonder problemen middels onze adviseurs.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is een kostbaar proces. Heden ten dage is er keuzen uit aantrekkelijke “groene” producten die op lage kosten draaien. O.a. zonnepanelen, pelletkachel, biomassaketel, zonneboiler, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

In Nederland kan jij kiezen uit veel aanbieders van stroom en gas. Welke stroomleverancier past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar je wensen en behoeften. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Lees nu verder over energiepakket Putte vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan eenvoudig de scherpste leverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Jij vindt simpelweg de goedkoopste maatschappij (die werken in Zuid-Holland) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies hiervoor als bron “duurzame energie”. Of wil jij stroom en gascontracten met onder andere zonne-energie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Uitstekende reviews

Sommige contractanten hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en transparantie is onmisbaar. Om hier achter te komen kijk je naar het klantcijfer en recentelijke recensies van afnemers voor energiebedrijven Zwartewaal.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Controleer hierom jouw huidige energiecontract. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer voorlichting betreft zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Zwartewaal werkt probleemloos door het internet. Daarvoor zijn pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn soms betaalbaarder dan die voor consumenten. Het voordeel kan groter worden wanneer je een heleboel gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van eigen privégebruik mag jij aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Hulst afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel bedrijven investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Zwartewaal gebeurt ook door geld te steken in groene energiebronnen zoals bijv. pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Zodoende draag jij je steentje bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Zwartewaal vergelijken Makkelijk & snel een gas & stroom abonnement afsluiten & aanvragen