Gas en licht vergelijken Putte Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Met name het gas dat je verstookt heeft veel invloed op jouw energiekosten. Hierom is het goed om na te gaan welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Putte vergelijken? Vul postcode + huisnummer & geschatte verbruik in. Middels gaslichtafsluiten.nl kan je als consument eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens achterhaal jij vlug de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Putte [Update december 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de meest fundamentele voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen d.m.v. 1 combinatie abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier in de provincie Woensdrecht (denk hierbij aan Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Putte is gewoon mogelijk bij één maatschappij. Middels gaslichtafsluiten.nl zie je de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met het 7-stappen model (of bezoek energie-aanbieder Liander).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Brabant).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (zon, groen uit EU, grijs, wind, groen).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor december 2023.
  6. Spot het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Putte.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Soms is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een elektriciteitspakket is zat bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten december 2023

Wil jij graag bij NLE, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, Essent of Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE? In de opsomming bekijk jij diverse kwalitatieve gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren enorm per huis. De maandelijkse energierekening schommelt tussen €85 tot €250. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Putte vegelijken. Via de volgende tabel vind jij mogelijke kosten voor verschillende woningtypes en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Putte. Betaal jij op dit moment te veel? In de tabel achterhaal je een inschatting van het energieverbruik in de regio Woensdrecht.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,25 €120,5 €131,5 €143,5
Tussenwoning €109,5 €139 €155,25 €164,5
Hoekwoning €130,5 €150,25 €168,25 €177,5
2 onder 1 kap €147,25 €169 €184,25 €191,75
Vrijstaand €178,25 €198 €214,75 €222
Standaard €123 €147,5 €159,75 €168,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de meeste gevallen komt dit door de netbeheerder (denk aan Coteq Netbeheer). Dit is vaak toe te wijzen aan geplande onderbrekingen. In een doorsnee situatie zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken weggewerkt. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Putte? Het maakt niet uit of je zit bij Greenchoice en Qwint: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energiekosten omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina vind je 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. O.a. “korter douchen ” en “De koelkast uitzetten als je op vakantie gaat.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Vaillant, Intergas, AWB of Remeha.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie moet je niet vergeten! Neem kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je regelt dat eenvoudig middels onze specialisten.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage vind je verschillende verantwoorde systemen die op lage kosten draaien. O.a. warmtepomp, infraroodpanelen, biomassaketel, pelletkachel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Nederland kan jij kiezen uit veel aanbieders van gas en elektra. Welke stroomaanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Ook interessant: energiepakket Hoenderloo vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Selecteer in dat geval direct de meest voordelig leverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Je doorzoekt vlug de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die werken in Noord-Brabant) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer dan de “duurzame energie” bron. Tevens kun je uitkijken naar gas licht contracten met onder andere zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Goede reviews

Een groeiend aantal mensen eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en heldere communicatie zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het cijfer en de laatste recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Putte.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Bekijk dus de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende details over zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Putte kan vlug door het internet. Als ondernemer heb je de keuze uit speciale zakelijke abonnementen. De prijzen kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn vaak goedkoperdan de particuliere tarieven. De compensatie kan hoger worden zodra je extra veel gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Een deel van eigen privégebruik kan jij opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Benneveld afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemers gaan voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Putte kan natuurlijk door te beleggen in “groene” installaties zoals bijvoorbeeld biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Putte vergelijken Direct een elektra & gas contract aanvragen & afsluiten