Gas en licht vergelijken Hulst Snel leveranciers vergelijken en bespaar wel €145


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In het bijzonder het gas dat jij gebruikt beïnvloedt je energierekening. Hierom is het beslist niet onverstandig om te controleren welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. À la minute gas en licht leveranciers in Hulst vergelijken? Geef je woongegevens plus verbruiksgegevens in. Via de energievergelijker kun jij gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref jij snel de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hulst [Update juli 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de meest vitale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen middels een totaal abonnement. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Hulst (dat kan zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Hulst doe je wel bij één bedrijf. Middels deze website vind jij het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over Allure Energie tarieven juli 2024).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Zeeland).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, groen uit NL, zon, grijs, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Hulst.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water regel je via Mijnaansluiting.nl. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor stroom is voldoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Weet je alles al van NLE, Essent, Vattenfall, Pure Energie, Eneco of Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Oxxio? In de kolommen hierna bekijk je diverse top pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten verschillen flink per gezin. De maandelijkse energierekening schommelt tussen €100 tot €220. Vlug jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit middels de tariefvergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Hulst vegelijken. Hierna detecteer je de gemiddelde tarieven voor diverse klasse woningen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Download jouw energierekening, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Hulst. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hieronder vind je een inschatting van het energieverbruik in de regio Hulst.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,5 €123,5 €131,5 €140,25
Tussenwoning €108,75 €138,5 €155,25 €162,25
Hoekwoning €129,5 €150,25 €168,75 €176,75
2 onder 1 kap €144,5 €170,25 €184,5 €194,5
Bungalow €179,5 €199 €212,75 €223,75
Doorsnee €123,25 €146,75 €159,25 €169,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Enduris). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. Gewoonlijk zijn stroomproblemen heel erg snel gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Hulst? Of je nu klant bent bij Energiedirect.nl en Oxxio: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energierekening minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website achterhaal je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Bijv. “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Het deksel op de pan houden tijdens het koken.” Of neem een HR-ketel van Nefit, AWB, Remeha, Intergas of Vaillant.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie loont! Neem een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij regelt dit vandaag nog door middel van onze vergelijker.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Op dit moment is er keuzen uit allerlei groene energiebronnen die goedkoop verwarmen. Zoals zonnepanelen, biomassaketel, pelletkachel, infraroodpanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Holland zijn er een hoop verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke stroom maatschappij is voor jou geschikt? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Mensen zochten ook naar: energiepakket Benneveld vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan zonder problemen de betaalbaarste energieleverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij bekijkt probleemloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Zeeland) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer dan zeker de “duurzame energie” optie. Of willen jullie gas en elektra abonnementen met 0groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie.

Uitstekende waardering

Opvallend veel huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kan je kijken naar de totale beoordeling en nieuwe beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Hulst.

Overstappen

Elke aanbieder van energie is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer altijd de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende details inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hulst kan moeiteloos via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit B2B contracten. De tarieven worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn aanzienlijk goedkoperdan de particuliere tarieven. De bonus kan hoger worden als je extra veel gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van het privégebruik mag men opgeven als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Spijk afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten kiezen voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Hulst is ook mogelijk door een belang te nemen in milieuvriendelijke systemen zoals bijv. pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Hulst vergelijken Gemakkelijk een elektra en gas abonnement afsluiten & aanvragen