Gas en licht vergelijken Spijk Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €345


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. In het bijzonder het gas beïnvloedt je energierekening. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te vergelijken welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Meteen gas en licht leveranciers in Spijk vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & geschatte verbruik in. Dankzij deze website kan je als consument vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens vind jij binnen no-time de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Spijk [Update maart 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de meest belangrijke aansluitingen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Lingewaal (denk hierbij aan Vitens). Gas en licht afsluiten in Spijk doen de meesten bij één bedrijf. Met behulp van gaslichtafsluiten.nl vind jij de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Gebruik de stappen hieronder (of check vergelijk direct Westland Infra).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Gelderland).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (co2 gecompenseerd, grijs, groen uit NL, groen uit EU, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Bereken de voordeligste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Spijk.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water regel je via Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit kan volstaan bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Wil jij graag bij Greenchoice, Essent, Pure Energie, Eneco, NLE of Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, ENGIE? Hieronder bekijk jij de huidige scherpe energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen behoorlijk per gezin. De maandelijkse energielasten ligt in de range tussen de €75 tot €210. Vlug de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van onze handige energievergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Spijk vegelijken. Onderstaand detecteer je mogelijke kosten voor veel voorkomende klasse woningen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energieleverancier, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Spijk. Betaal jij op dit moment te veel? Hierna bekijk je een inschatting van het energieverbruik in de regio Lingewaal.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €122,75 €132 €140,75
Tussenwoning €108,5 €141,5 €154 €164,75
Hoekwoning €131 €149,75 €166,25 €178,25
2 onder 1 kap €144,5 €168,5 €183 €192
Bungalow €178,75 €199,75 €215,5 €224,25
Doorsnee €123,25 €145,75 €161,25 €170,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Dikwijls is de boosdoener de netbeheerder (zoals Enexis). Dit is vaak toe te wijzen aan netuitbreidingen. Normaliter is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken beëindigd. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Spijk? Of je nu klant bent bij DELTA en/of UnitedConsumers: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energienota reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna tref jij 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Zoals “wassen op 30 graden ” en “Let bij het energieverbruik als je een (nieuwe) wasmachine koopt.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant of Atag.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is erg raadzaam! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat zoek jij binnen no-time middels onze vergelijkingen.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Heden ten dage kan je profiteren van aantrekkelijke verantwoorde oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Zoals zonnepanelen, biomassaketel, infraroodpanelen, warmtepomp, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Nederland werken diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke leverancier past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Leimuiden vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval ogenblikkelijk de meest voordelig maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij bekijkt ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Gelderland) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer dan zeker het filter “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van bronnen zoals groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste beoordeling

Steeds meer huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Daarvoor check je de gemiddelde cijfers en nieuwe recensies van afnemers voor energiebedrijven Spijk.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Controleer dus de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Spijk kan moeiteloos online. Er bestaan hiervoor pakketten voor de zakelijke markt. De kosten worden weergegeven in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn vaak gunstiger dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen flink oplopen in het geval je een heleboel gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Een deel van het privégebruik kun men dan opvoeren als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Den Ilp afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Meer en meer ondernemingen zijn geïnteresseerd in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Spijk? Dat kan door te gaan voor “groene” oplossingen als infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Zo draag jij je steentje bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Spijk vergelijken Snel online een gas & elektra abonnement aanvragen & afsluiten