Gas en licht vergelijken Zuidwolde Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. In de eerste plaats het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op de energienota. Hierom is het goed om na te gaan welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Meteen gas en licht leveranciers in Zuidwolde vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verbruik in. Met behulp van deze website kun je snel de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap achterhaal jij vlug de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Zuidwolde [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de meest essentiële aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen via één compleet abonnement. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Bedum (dat kan zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Zuidwolde kan gelukkig wel bij één organisatie. Op basis van de gaslicht-vergelijker achterhaal jij het meest betaalbare contract. Hoe dat werkt? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over beoordeling Qurrent).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Drenthe).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen, wind, co2 gecompenseerd, grijs, groen uit EU).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bepaal het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Zuidwolde.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektriciteit regel je via MijnAansluiting. Zo nu en dan verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit is voldoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij NLE, Essent, Greenchoice, Eneco, Pure Energie of ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent? Hieronder bekijk je actuele veel bestelde gas licht pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren flink per huishouden. Het doorsnee maandelijkse voorschot bedraagt tussen de €110 – €150. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit aan de hand van de contract vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Zuidwolde vegelijken. Via de volgende tabel tref je de gemiddelde prijzen voor diverse soorten huizen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energienota, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Zuidwolde. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In het schema hieronder tref jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Bedum.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,5 €121,5 €131,25 €140,75
Tussenwoning €107,5 €139 €152,5 €164,25
Hoekwoning €130 €152,5 €167 €178,75
2 onder 1 kap €147,5 €167,25 €183,5 €194
Vrijstaand €177 €199,5 €215,25 €224
Doorsnee €121,75 €146 €161 €168,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld Enduris). Vaak wordt dit veroorzaakt door werkzaamheden aan het netwerk. Gewoonlijk zijn stroomproblemen binnen een paar minuten opgelost. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Zuidwolde? Of je nu klant bent bij Essent en Oxxio: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De uitgaven aan energie verminderen kan op verschillende manieren. Op deze pagina tref je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Mogelijkheden zijn “de oven efficiënt gebruiken ” en “Een teil gebruiken voor de afwas.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Vaillant, AWB, Atag of Intergas.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie loont! Neem kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Dat vind jij direct aan de hand van onze zoekmachine.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van diverse milieuvriendelijke producten die op lage kosten draaien. Zoals warmtenet, pelletkachel, biomassaketel, zonneboiler, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

Tegenwoordig zijn er verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energie-aanbieder moet ik kiezen? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Plasmolen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan nu de betaalbaarste leverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je bekijkt moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Drenthe) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies dan natuurlijk de mogelijkheid “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar stroom en gascontracten op basis van bronnen als windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Uitstekende beoordeling

Sommige mensen willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Hiervoor neem je als uitganspunt de totale beoordeling en actuele meningen van klanten voor energiebedrijven Zuidwolde.

Overstappen

Elke energiemaatschappij is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk hierom jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve details inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Zuidwolde kan simpelweg online. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn altijd lager dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan sterk oplopen op het moment dat je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Een stukje van het privégebruik kun jij dan opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Hornhuizen afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemers gaan voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Zuidwolde kan natuurlijk door een belang te nemen in duurzame installaties als zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Zo draagt iedereen bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Zuidwolde vergelijken Simpel een gas & elektra abonnement afsluiten & aanvragen