Gas en licht vergelijken Plasmolen Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €335


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Overwegend het gas dat je verstookt beïnvloedt jouw energiekosten. Vandaar loont het om te analyseren welke energieleverancier voor jou voordelig is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Plasmolen vergelijken? Voer je adres en verwachte gas-licht verbruik in. Middels onze tool kun jij zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Daarop bekijk jij direct de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Plasmolen [Update maart 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de meest onmisbare voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via het waterbedrijf uit de omgeving Mook en Middelaar (dit zijn organisaties als Waternet). Gas en licht afsluiten in Plasmolen doe je wel bij één leverancier. Door middel van de vergelijker bekijk je het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg de tips van onze specialisten (of bekijk info over energie-aanbieder HVC).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Limburg).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Filter op de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit NL, co2 gecompenseerd, wind, zon, groen uit EU).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Plasmolen.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket is gepast wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2024

Wil jij graag bij Greenchoice, Pure Energie, Eneco, Essent, NLE of Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Oxxio? In de volgende lijst tref je de huidige vaak gekozen pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren enorm per huishouden. De kostenpost voor energie (maandelijks) bedraagt tussen de €95 tot €225. Direct de gas licht kosten berekenen? Dat doe je aan de hand van de contract vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Plasmolen vegelijken. Hierna bekijk jij mogelijke energiekosten voor verschillende soorten huizen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Plasmolen. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Via de volgende tabel bekijk je het verwachte energieverbruik in de regio Mook en Middelaar.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,25 €123,5 €133,25 €142,5
Tussenwoning €108,75 €138,25 €154 €162,5
Hoekwoning €129,5 €151,25 €169 €179,25
2 onder 1 kap €146 €167,5 €182,5 €192,75
Villa €177,5 €197,25 €212,75 €223,25
Doorsnee €124,5 €144,75 €160,75 €171,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (als. RENDO Netwerken). De oorzaak kan zijn inspectie of onderhoud. In een doorsnee situatie is een stroomprobleem binnen enkele uren opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Plasmolen? Of je nu stroom afneemt bij E.ON of HVC: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energielasten minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder bekijk je 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Onder andere “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Zorg dat je koelkast goed sluit.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Atag, Vaillant, AWB of Intergas.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Deze bekijk jij zonder problemen door het toepassen van onze zoekmachine.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is een kostbaar proces. Heden ten dage bestaan er verschillende duurzame systemen waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtenet, biomassaketel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

In Holland hebben we een hele scala aan aanbieders van stroom en gas. Welke stroomleverancier is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Hieslum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval binnen no-time de meest voordelig energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je treft eenvoudig de goedkoopste leverancier (uit Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies dan uiteraard als bron “duurzame energie”. Of willen jullie gas + stroom pakketten op basis van onder andere groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie.

Goede recensies

Meer en meer consumenten kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Hiervoor lees je de totale beoordeling en de laatste beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Plasmolen.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Controleer eerst het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Plasmolen is direct in een online omgeving. Als ondernemer heb je de keuze uit speciale zakelijke abonnementen. De kosten worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn altijd gunstiger dan die voor consumenten. Kortingen kunnen groter worden zodra je veel gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van het privégebruik kun jij dan opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Beesd afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke gebruikers kiezen voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Plasmolen is ook mogelijk door te beleggen in milieuvriendelijke energiebronnen zoals bijv. infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Plasmolen vergelijken Moeiteloos een gas & elektra abonnement aanvragen en afsluiten