Gas en licht vergelijken Hieslum Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €130


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het gas heeft veel invloed op de energienota. Vandaar loont het om te vergelijken welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Probleemloos gas en licht leveranciers in Hieslum vergelijken? Voer je adres & verbruiksgegevens in. Dankzij de energievergelijker kan jij meteen de kosten van gas licht berekenen. Daarop detecteer je probleemloos de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hieslum [Update februari 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de meest belangrijke voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Súdwest-Fryslân (dit zijn organisaties als Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Hieslum kan gemakkelijk bij één bedrijf. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker ontdek je de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over DELTA vergelijken).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, wind, grijs, groen uit EU, groen uit NL).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Hieslum.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket is passend bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kies jij voor NLE, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie, Essent of Qurrent, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl? In de volgende lijst tref jij de huidige populaire gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen flink per woning. De maandelijkse energielasten ligt in de range tussen de €80 tot €175. Onmiddellijk de gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van de tariefvergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Hieslum vegelijken. Onderstaand vind jij de gemiddelde gas-licht kosten voor diverse klasse woningen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energieleverancier, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Hieslum. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hierna achterhaal jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,5 €122 €130,75 €141,25
Tussenwoning €108 €141,5 €154,75 €164,75
Hoekwoning €130,25 €150,75 €166,25 €179
2 onder 1 kap €146,75 €167,5 €182 €193
Villa €176,5 €198,25 €215,25 €223,5
Gemiddeld €123 €147 €160,75 €168,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen komt dit door de netbeheerder (als. Westland Infra). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Door de bank genomen is een stroomprobleem binnen enkele uren gefixt. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Hieslum? Het maakt niet uit of je zit bij Anode Energie en Pure Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna vind je 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Zoals “het gebruik van lichtdimmers ” en “Het deksel op de pan houden tijdens het koken.” Of installeer een HR-ketel van Nefit, Remeha, Intergas, AWB of Vaillant.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je regelt dat snel door gebruik van ons zoekscript.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is gewoon duur. Op het ogenblik zijn er diverse verantwoorde energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Onder andere biomassaketel, zonneboiler, pelletkachel, warmtenet, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Nederland hebben we een hele scala aan leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energiemaatschappij moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Zoeken jullie uitstekende service, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Assendelft vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan simpelweg de meest voordelig maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je spot snel de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Friesland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer dan uiteraard de optie “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar pakketten van gas en stroom op basis van bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Uitstekende waardering

Veel woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en transparantie zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen raadpleeg je het klantcijfer en betrouwbare beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Hieslum.

Overstappen

Elke aanbieder wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Check om die reden het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hieslum is vandaag nog via internet. Er is een heel scala aan B2B contracten. De energiekosten zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn soms gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen groter worden wanneer je een hoop gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van het privégebruik kan je opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Sibculo afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers zijn geïnteresseerd in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Hieslum kan natuurlijk door te beleggen in “groene” energiebronnen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een beter milieu.

Energiepakketten Hieslum vergelijken Moeiteloos een stroom en gas contract afsluiten en aanvragen