Gas en licht vergelijken Assendelft Snel leveranciers vergelijken en bespaar tot €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Met name het gasverbruik heeft veel invloed op de energienota. Hierdoor is het geen gek idee om te zien welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Assendelft vergelijken? Geef je woongegevens plus geschatte verbruik in. Via gaslichtafsluiten.nl kun je à la minute de kosten van gas licht berekenen. Hierna detecteer je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Assendelft [Update december 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest elementaire aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van een totaal abonnement. Water wordt geregeld via het waterbedrijf werkzaam rondom Zaanstad (voorbeelden zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Assendelft kan gemakkelijk bij één maatschappij. Door gebruik te maken van deze website ontdek je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over abonnementen van Liander).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit NL, co2 gecompenseerd, zon, wind, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor december 2023.
  6. Calculeer de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Assendelft.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor elektriciteit kan volstaan bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten december 2023

Kies jij voor Essent, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie, NLE of Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, ENGIE? Hierna achterhaal je een aantal veel bestelde energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren flink per woning. De maandelijkse energienota bedraagt tussen de €85 tot €190. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van onze vergelijker / tools. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Assendelft vegelijken. In het schema hieronder bekijk je de gemiddelde gas-licht kosten voor enkele soorten woningen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw energienota, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Assendelft. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder tref jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Zaanstad.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101 €122,5 €130,75 €142
Tussenwoning €109,5 €140,25 €153,5 €165,25
Hoekwoning €132,5 €149,5 €169,5 €176,5
2 onder 1 kap €147,25 €170,25 €183,25 €193,5
Vrijstaand €178 €197,5 €214 €221,75
Modaal €123,25 €145 €158,5 €171

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Doorgaans is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Cogas). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud en reconstructie. In de regel is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Assendelft? Dit is nooit exclusief te wijten aan Clean Energy en/of Vandebron: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energiekosten reduceren is te doen op diverse manieren. Hieronder achterhaal je suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Bijv. “alleen wassen met volle wasmachine ” en “Elektrische apparaten niet op stand-by laten staan.” Of installeer een HR-ketel van AWB, Vaillant, Atag, Intergas of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie kan snel uit! Ga voor kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze bekijk jij gemakkelijk met onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming is gewoon duur. Tegenwoordig zijn er verschillende groene energiebronnen die goedkoop verwarmen. Denk aan pelletkachel, zonneboiler, biomassaketel, zonnepanelen, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Nederland zijn er een hoop verschillende aanbieders van gas en elektra. Welke energie-aanbieder past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Sambeek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval zonder problemen de scherpste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Jij vindt direct de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Noord-Holland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer dan de “duurzame energie” optie. Of zoek specifiek naar gas en elektra abonnementen met bijv. groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie.

Beste klantervaring

Een deel van de contractanten eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en heldere communicatie is wenselijk. Daarvoor kan je kijken naar het eindcijfer en actuele recensies van afnemers voor energiebedrijven Assendelft.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Inspecteer hierom de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer informatie ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Assendelft werkt ogenblikkelijk door het internet. We zien steeds meer abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn regelmatig gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan flink oplopen in het geval je een hoop gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Een stukje van het privégebruik kan je opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Koningslust afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke klanten willen investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Assendelft is ook mogelijk door te gaan voor groene systemen zoals biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook fabrieken en kantoren. Zo draag jij met jouw business bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Assendelft vergelijken Nu een gas & stroom abonnement afsluiten + aanvragen