Gas en licht vergelijken Koningslust Nu leveranciers vergelijken en bespaar wel €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het gasverbruik zie je terug in jouw energierekening. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te controleren welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Koningslust vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + energieverbruik in. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl kan je als consument direct de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind je vlug de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Koningslust [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de basis aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels één compleet abonnement. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Peel en Maas (dat kan zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Koningslust doen de meesten bij één organisatie. Aan de hand van onze tool detecteer je het pakket met de laagste prijs. Maar op welke manier kan dat? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over Vrijopnaam oversluiten).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Limburg).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, grijs, wind, groen, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Koningslust.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit is genoeg wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Vattenfall, Greenchoice, NLE, Pure Energie, Essent of Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, ENGIE, Powerpeers? Hierna zie je de huidige scherpe stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen aanzienlijk per woning. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €120 – €220. Moeiteloos jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je door gebruik te maken van de tariefvergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Koningslust vegelijken. In de tabel ontdek je de modale prijzen voor diverse type huizen en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Koningslust. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel tref je het doorsnee- energieverbruik in de regio Peel en Maas.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,75 €122,75 €130,5 €141,25
Tussenwoning €107,5 €140,25 €153,5 €165
Hoekwoning €130,75 €151,75 €167,5 €177,5
2 onder 1 kap €144,25 €169,5 €181,5 €193
Villa €179,5 €197,75 €215 €222,5
Doorsnee €124,5 €145,25 €158,25 €170

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen ligt dit aan de netbeheerder (als. Cogas). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. Normaal is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken beëindigd. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Koningslust? Of je nu klant bent bij DELTA en/of Vandebron: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energiekosten verminderen kan op verschillende manieren. Bijgaand zie je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. O.a. “gebruik niet de standby modus ” en “Haal de opladers uit het stopcontact als je ze niet nodig hebt.” Of koop een HR-ketel van AWB, Vaillant, Remeha, Intergas of Nefit.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is interessant! Bestel een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat regel je gemakkelijk d.m.v. ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment bestaan er allerlei milieuvriendelijke producten die goedkoper in gebruik zijn. Onder andere warmtepomp, zonnepanelen, biomassaketel, infraroodpanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

In Nederland hebben we een hele scala aan bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk bedrijf is het beste? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Wil jij graag een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Broek in Waterland vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan binnen no-time de meest voordelig maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij ziet vandaag nog de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Limburg) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan uiteraard de “duurzame energie” filter. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van o.a. groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie.

Uitstekende reviews

Meer en meer consumenten eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en duidelijke voorwaarden is onmisbaar. Hiervoor kijk je naar het klantcijfer en recente meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Koningslust.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer daarom de einddatum van je contract. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele advies m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Koningslust werkt vandaag nog door het internet. We zien steeds meer B2B contracten. De energiekosten kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn doorgaans gunstiger dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan toenemen als je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Een stukje van het privégebruik kun je dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Tjalhuizum afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Opvallend veel bedrijven maken de keuze voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Koningslust? Dat kan door te gaan voor groene oplossingen zoals o.a. zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Koningslust vergelijken Probleemloos een gas & licht contract aanvragen en afsluiten