Gas en licht vergelijken Broek in Waterland Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar €325


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Met name het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op de energiekosten. Hierdoor loont het om te vergelijken welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Broek in Waterland vergelijken? Vul postcode + huisnummer + geschatte verbruik in. Met behulp van de vergelijker kun je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref je vlug de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Broek in Waterland [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest cruciale voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen op basis van één verzamel contract. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier in de provincie Waterland (voorbeelden zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Broek in Waterland kan gemakkelijk bij één leverancier. Middels de vergelijker bekijk jij de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Start direct met de stappen hieronder (of check MAIN Energie).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Holland).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (wind, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Broek in Waterland.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit regel je via www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is zat bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Eneco, Greenchoice, NLE, Pure Energie, Essent of ENGIE, Qurrent, Oxxio, Powerpeers, Budget Energie? In de volgende lijst vind jij de huidige veel gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten variëren aanmerkelijk per gezinssamenstelling. Gemiddelde maandafrekening ligt in de range tussen de €75 tot €180. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen via onze vergelijker / tools. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Broek in Waterland vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal je geschatte kosten voor populaire type huizen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energierekening, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Broek in Waterland. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema vind jij het verwachte energieverbruik in de regio Waterland.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €122,25 €132 €141,75
Tussenwoning €107,5 €140,5 €154 €162,5
Hoekwoning €130 €151,25 €169,5 €177
2 onder 1 kap €145,25 €169,5 €183,5 €194,5
Bungalow €179,5 €199,25 €213,25 €221,75
Doorsnee €123,25 €146 €158,75 €170,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Meestal heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. Gebruikelijk is zo’n storing in no-time weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Broek in Waterland? Het maakt niet uit of je zit bij Anode Energie of Vrijopnaam: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energierekening verminderen is te doen op diverse manieren. Op deze pagina ontdek je 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. O.a. “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Zet het klokje op elektrische apparaten uit.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Atag, Intergas, Nefit of AWB.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie kan snel uit! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze bekijk jij meteen aan de hand van onze adviestool.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Op dit moment vind je velerlei “groene” producten die goedkoop verwarmen. Denk aan warmtenet, infraroodpanelen, zonnepanelen, warmtepomp, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Tegenwoordig werken diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke leverancier is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Lees nu verder over energiepakket Sumar vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan binnen no-time de goedkoopste energieleverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je treft vandaag nog de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Noord-Holland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan uiteraard de mogelijkheid “duurzame energie”. Of willen jullie gas + stroom pakketten met bronnen als zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Hoogste ratings

Sommige Nederlanders willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Om dit te weten te komen raadpleeg je het cijfer en betrouwbare recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Broek in Waterland.

Overstappen

Elke maatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Bekijk als eerste de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve informatie over zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Broek in Waterland kan simpelweg in een online omgeving. Men kan kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn aanzienlijk scherper dan het tarief voor de normale consument. De korting kan toenemen zodra je veel gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Het aandeel van eigen privégebruik kun je dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Mantinge afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke gebruikers willen investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Broek in Waterland? Doe dit door een belang te nemen in groene systemen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Broek in Waterland vergelijken Makkelijk & snel een stroom & gas abonnement aanvragen + afsluiten