Gas en licht vergelijken Mantinge Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar €260


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Voornamelijk het gas dat jij gebruikt kom je weer tegen in jouw energiekosten. Vandaar is het verstandig om na te gaan welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Direct gas en licht leveranciers in Mantinge vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus energieverbruik in. Dankzij onze tool kan je vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind je moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Mantinge [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de meest essentiële voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet in een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf in de regio Midden-Drenthe (dit zijn organisaties als Vitens). Gas en licht afsluiten in Mantinge doen de meesten bij één organisatie. D.m.v. gaslichtafsluiten.nl bekijk je de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Gebruik het 7-stappen model (of bezoek energie vergelijken bij Huismerk Energie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Drenthe).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen uit EU, groen).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Bereken het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Mantinge.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor stroom volstaat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij Greenchoice, Eneco, Essent, NLE, Pure Energie of ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl? In de volgende lijst vind jij diverse scherpe stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen wel per huishouden. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt in de range tussen de €110 – €150. Onmiddellijk de gas licht kosten berekenen? Doe dit met onze vergelijker / tools. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Mantinge vegelijken. In de tabel bekijk je de modale gas-licht kosten voor veel voorkomende type huizen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw energierekening, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Mantinge. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel achterhaal jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Midden-Drenthe.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99 €123,5 €131,75 €143,25
Tussenwoning €108 €141,25 €152,75 €163,75
Hoekwoning €129,25 €150,75 €166,5 €178,75
2 onder 1 kap €146,5 €168,25 €183 €194
Bungalow €177 €200,25 €214,5 €221,25
Gemiddeld €123,75 €144,25 €160,5 €169,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Stedin). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. Vaak is zo’n storing binnen een paar minuten gefixt. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Mantinge? Dit is niet afhankelijk van Greenchoice en Oxxio: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De uitgaven aan energie minimaliseren kan op verschillende manieren. Op deze website zie je tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Onder andere “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Tijdig de afzuigkap uitzetten.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Atag, AWB, Nefit of Vaillant.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie kan snel uit! Bestel een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Je regelt dat eenvoudig met onze zoekmachine.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment vind je verschillende verantwoorde producten die goedkoper in gebruik zijn. Bijv. warmtepomp, infraroodpanelen, zonnepanelen, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

Op dit moment heb je de keuze uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk bedrijf is het beste? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Driebruggen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval moeiteloos de meest voordelig energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij achterhaald gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (actief in Drenthe) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem dan uiteraard het filter “duurzame energie”. Of willen jullie pakketten voor elektra en gas op basis van bronnen als zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Beste klantervaring

Opvallend veel consumenten willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en transparantie is noodzakelijk. Om dit te weten te komen lees je de gemiddelde cijfers en de laatste beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Mantinge.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Inspecteer als eerste de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele details inzake zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Mantinge werkt meteen online. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De tarieven worden weergegeven in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn aanzienlijk goedkoperdan de particuliere tarieven. De bonus kan groter worden in het geval je een hoop gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Een deel van het privégebruik mag jij opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Warstiens afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal bedrijven kiezen voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Mantinge? Dat kan door geld te steken in milieuvriendelijke energiebronnen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Mantinge vergelijken Vandaag nog een licht & gas abonnement afsluiten & aanvragen