Gas en licht vergelijken Warstiens Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €305


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Overwegend het gasverbruik drukt zwaar op de energiekosten. Daarom loont het om te analyseren welke energieleverancier het goedkoopste is. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Warstiens vergelijken? Vul jouw locatie en geschatte verbruik in. D.m.v. de energievergelijker kan jij à la minute de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend achterhaal je meteen de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Warstiens [Update maart 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de meest elementaire voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar in een alles-in-één pakket. Water krijg je van het waterbedrijf in de provincie Leeuwarden (bijv. Duneo). Gas en licht afsluiten in Warstiens doen de meesten bij één organisatie. Door middel van de gaslicht-vergelijker ontdek je de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over besparen bij Energieflex).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (zon, grijs, groen, wind, co2 gecompenseerd).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Zoek naar het voordeligste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Warstiens.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij MijnAansluiting. Zo nu en dan verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor stroom is voldoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2024

Ben je al bekend met Greenchoice, Eneco, Essent, Vattenfall, Pure Energie of Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Qurrent? Hieronder zie je een aantal veel afgesloten stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen enorm per huis. De maandelijkse energielasten varieert tussen €85 en €170. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je door gebruik te maken van de vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Warstiens vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal je mogelijke gas-licht kosten voor diverse soorten woningen en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw energierekening, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Warstiens. Betaal jij op dit moment te veel? In het schema hieronder zie je het gemiddelde energieverbruik in de regio Leeuwarden.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €122,25 €131,25 €143,5
Tussenwoning €109,5 €141,5 €155 €165,25
Hoekwoning €130,5 €152,25 €168,75 €179,25
2 onder 1 kap €145,25 €169,75 €183,5 €193,75
Landhuis €179,5 €198,25 €214,25 €224,25
Doorsnee €124,25 €146,75 €160 €170,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de regel komt dit door de netbeheerder (zoals Coteq Netbeheer). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. In de regel zijn elektriciteitsstoringen in no-time gefixt. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Warstiens? Het maakt niet uit of je zit bij Engie of Vattenfall: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening verminderen kan op verschillende manieren. Op deze pagina tref jij 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Onder andere “meer truien en dekens gebruiken ” en “Draai geen warm programma als dit niet nodig is.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, Intergas, Atag, Nefit of Remeha.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is zeker ons advies! Bestel een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat vind jij gemakkelijk via onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Vandaag de dag vind je veel groene installaties die veel minder stroom gebruiken. Denk aan zonneboiler, infraroodpanelen, pelletkachel, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Op dit moment zijn er verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk bedrijf is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie een goede klantenservice, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Zoek ook naar energiepakket Nijeveen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval eenvoudig de betaalbaarste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij doorzoekt moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (uit Friesland) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem dan natuurlijk de mogelijkheid “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten op basis van onder andere windenergie, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Beste klantervaring

Sommige woningeigenaren hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie zijn belangrijk. Hiervoor check je het cijfer en recentelijke recensies van klanten voor energiebedrijven Warstiens.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Check als eerste de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Warstiens kan vandaag nog via de pc. Daarvoor zijn unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn altijd betaalbaarder dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan toenemen in het geval je veel gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van het privégebruik kan jij opgeven als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Groenekan afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Steeds meer bedrijven kiezen voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Warstiens? Doe dit door te investeren in milieuvriendelijke producten zoals bijvoorbeeld pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt van het gas afgaan. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Zodoende draagt iedereen bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Warstiens vergelijken Nu een gas & licht contract aanvragen en afsluiten