Gas en licht vergelijken Groenekan Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Met name het gas dat je verstookt heeft veel invloed op jouw energierekening. Hierom loont het om te vergelijken welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Groenekan vergelijken? Vul jouw locatie + geschatte verbruik in. Via deze website kun jij onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Daarop ontdek je vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Groenekan [Update februari 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest vitale aansluitingen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet in één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio De Bilt (denk hierbij aan Waternet). Gas en licht afsluiten in Groenekan kan gemakkelijk bij één organisatie. Op basis van de gaslicht-vergelijker tref jij de meest aantrekkelijke. Maar op welke manier kan dat? Start direct met het 7-stappen model (of bezoek Energiedirect.nl gas).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Utrecht).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (wind, groen, co2 gecompenseerd, zon, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Calculeer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Groenekan.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water registreer je bij Mijn Aansluiting. Bijwijlen kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor elektriciteit is gepast bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kiezen jullie voor Essent, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Eneco of Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Qurrent? Hieronder ontdek je onze meest gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens nuttigt gas en elektriciteit. De kosten verschillen enorm per huishouden. De maandelijkse energielasten ligt in de range tussen de €75 tot €230. Onmiddellijk de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met onze handige energievergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Groenekan vegelijken. Onderstaand bekijk jij de nominale gas-licht kosten voor verschillende type huizen en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Groenekan. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In onderstaand schema ontdek je het gemiddelde energieverbruik in de regio De Bilt.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,25 €121,25 €132,75 €140,25
Tussenwoning €107,75 €140,75 €155 €164,5
Hoekwoning €130 €150,5 €167,5 €176,5
2 onder 1 kap €146,75 €169,25 €181,75 €194,5
Landhuis €178,75 €200,5 €212,75 €221,75
Gemiddeld €122,75 €144,25 €158,75 €170,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Meestal komt dit door de netbeheerder (o.a. Liander). Dit komt vaak door inspectie of onderhoud. Door de bank genomen is zo’n storing heel erg snel weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Groenekan? Het maakt niet uit of je zit bij Essent en/of Oxxio: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energienota omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand ontdek je 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. Opties zijn “neem een waterbespaarder ” en “Aan een lagere temperatuur wennen in je huis door de kachel lager zetten.” Of installeer een HR-ketel van Atag, AWB, Remeha, Intergas of Vaillant.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is interessant! Ga voor een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Deze vind je vandaag nog op basis van ons zoekscript.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van meerdere groene installaties die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld infraroodpanelen, warmtepomp, zonnepanelen, biomassaketel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Holland werken diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energie-aanbieder moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Wil jij graag een goede klantenservice, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Zevenbergschen Hoek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan vandaag nog de scherpste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je doorzoekt zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Utrecht) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer dan uiteraard de “duurzame energie” optie. Of zoek specifiek naar gas licht contracten met bronnen zoals windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Goede reviews

Een deel van de mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Daarvoor check je de totale beoordeling en de laatste reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Groenekan.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Controleer hierom de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende details over zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Groenekan is ogenblikkelijk door het internet. We zien steeds meer speciale zakelijke abonnementen. De prijzen zijn uitgesplitst met en zonder BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn altijd gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan flink oplopen in het geval je extra veel gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van je privégebruik kan je opgeven als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Rasquert afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Opvallend veel ondernemingen gaan voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Groenekan kan natuurlijk door een belang te nemen in duurzame oplossingen zoals bijvoorbeeld pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook op kantoor. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan een schonere wereld.

Energiepakketten Groenekan vergelijken Moeiteloos een gas en licht abonnement aanvragen + afsluiten