Gas en licht vergelijken Nijeveen Nu leveranciers vergelijken en bespaar wel €180


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Voornamelijk het gasverbruik zie je terug in de energiekosten. Daarom is het verstandig om te achterhalen welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Nijeveen vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook verbruik in. Aan de hand van onze tool kun jij direct de kosten van gas licht berekenen. Naderhand zie je snel de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.



Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nijeveen [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest elementaire voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in 1 combinatie abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Meppel (denk hierbij aan Waternet). Gas en licht afsluiten in Nijeveen is gewoon mogelijk bij één aanbieder. Middels gaslichtafsluiten.nl tref jij de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met de tips van onze specialisten (of bekijk info over aanbiedingen van Coteq Netbeheer).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Drenthe).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit EU, grijs, zon, co2 gecompenseerd, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Nijeveen.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom kan volstaan wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Pure Energie, Greenchoice, Essent, NLE, Eneco of Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Qurrent? In de opsomming tref jij onze veel afgesloten gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen aanmerkelijk per huis. De maandelijkse tarieven / nota ligt tussen de €90 – €205. Moeiteloos jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je via de contract vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Nijeveen vegelijken. Via de volgende tabel bekijk je de modale gas-licht kosten voor enkele woningtypes en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Nijeveen. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand bekijk jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Meppel.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,75 €122 €130,75 €143,25
Tussenwoning €109 €138,25 €153 €162,75
Hoekwoning €131,25 €150,25 €167,5 €177,25
2 onder 1 kap €147,25 €168 €184,25 €193,25
Bungalow €178,75 €199 €215 €221,25
Modaal €123,75 €144,75 €159,75 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Meestal heeft dit te maken met de netbeheerder (als. Westland Infra). Vaak wordt dit veroorzaakt door geplande onderbrekingen. Vaak is een stroomprobleem in enkele ogenblikken gefixt. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Nijeveen? Of je nu klant bent bij Anode Energie en Leon Zeewolde: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energienota beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website ontdek je suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Opties zijn “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “Stekkerdozen gebruiken waarmee je veel apparaten in één keer kunt uitschakelen.” Of neem een HR-ketel van Atag, Nefit, Intergas, AWB of Vaillant.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat regel je gemakkelijk aan de hand van onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag is er keuzen uit interessante milieuvriendelijke systemen die op lage kosten draaien. Bijv. warmtepomp, zonneboiler, warmtenet, zonnepanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

Op dit moment zijn er een hoop verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke maatschappij past bij mij? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Geffen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan eenvoudig de meest voordelig leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je detecteert eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem hiervoor de “duurzame energie” optie. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas licht contracten op basis van bronnen zoals windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Hoogste beoordeling

Een deel van de mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Om hier achter te komen kijk je naar het klantcijfer en actuele meningen van afnemers voor energiebedrijven Nijeveen.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Analyseer altijd het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele advies betreft zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nijeveen is nu in een online omgeving. Daarvoor zijn B2B contracten. De prijzen vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn regelmatig lager dan de particuliere tarieven. De korting kan flink oplopen in het geval je een boel gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Het aandeel van het privégebruik mag je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Zevenbergschen Hoek afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer bedrijven investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Nijeveen? Dat kan door te kiezen voor milieuvriendelijke systemen zoals o.a. infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Zo draagt iedereen bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Nijeveen vergelijken Eenvoudig een gas en stroom contract afsluiten & aanvragen