Gas en licht vergelijken Geffen Nu leveranciers vergelijken en bespaar €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. In het bijzonder het gasverbruik zie je terug in je energierekening. Om die reden is het beslist niet onverstandig om na te gaan welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Geffen vergelijken? Voer je adres & verbruik in. Op basis van de gaslicht-vergelijker kan je als consument eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap vind je à la minute de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Geffen [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest cruciale voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar middels een totaal abonnement. Water neem je af bij de betreffende leverancier werkzaam rondom Maasdonk (bijv. Waternet). Gas en licht afsluiten in Geffen kan gemakkelijk bij één bedrijf. Geholpen door deze website bekijk jij de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Ga aan de slag met het bijgaande stappenplan (of bekijk Vandebron actie).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Filter op de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, groen, co2 gecompenseerd, wind, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Spot het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Geffen.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra regel je via Mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket is toereikend bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Kiezen jullie voor NLE, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, Eneco of Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent? Hierna vind je diverse veel gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De kosten fluctueren flink per huis. De maandelijkse energielasten varieert tussen €85 tot €210. Ogenblikkelijk jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk door gebruik te maken van de vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Geffen vegelijken. Hierna achterhaal je de modale prijzen voor veel voorkomende woningtypes en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Geffen. Betaal jij op dit moment te veel? Hieronder tref jij het verwachte energieverbruik in de regio Maasdonk.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,5 €123,5 €133,5 €140,75
Tussenwoning €107,75 €141,25 €153,75 €164,5
Hoekwoning €131,75 €150,5 €167 €176,5
2 onder 1 kap €146,25 €170 €184 €191,75
Bungalow €176,25 €199,5 €215 €221,5
Doorsnee €122,25 €144,25 €159,75 €171,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. Enduris). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud aan de netwerken. Normaal zijn stroomproblemen heel erg snel gefixt. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Geffen? Dit is nooit exclusief te wijten aan Clean Energy en/of Oxxio: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De kosten van energie verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder achterhaal jij aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Opties zijn “neem een waterbespaarder ” en “Geen tweede koelkast gebruiken.” Of koop een HR-ketel van Atag, Vaillant, AWB, Remeha of Intergas.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie kan snel uit! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dit zoek je meteen d.m.v. onze vergelijker.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is een kostbaar proces. Op dit moment vind je allerlei duurzame systemen die goedkoop verwarmen. Zoals biomassaketel, zonnepanelen, pelletkachel, infraroodpanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

Op dit moment zijn er flink wat maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke maatschappij moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Lees nu verder over energiepakket Wiuwert vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval simpelweg de scherpste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij treft moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Noord-Brabant) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies dan de optie “duurzame energie”. Of willen jullie gas licht contracten op basis van bijv. zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Beste ratings

Veel woningeigenaren hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en transparantie is onmisbaar. Om hier achter te komen lees je de gemiddelde cijfers en de laatste beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Geffen.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer hierom de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende informatie omtrent zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Geffen gaat vlug via de pc. Als ondernemer heb je de keuze uit pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn vaak voordeliger dan die voor consumenten. Het voordeel kan sterk oplopen op het moment dat je een hele hoop gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Een deel van het privégebruik mag men aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Overloon afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemers willen investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Geffen? Dat kan door te beleggen in duurzame systemen zoals zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als op kantoor. Zo draagt iedereen bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Geffen vergelijken Eenvoudig een elektra en gas abonnement aanvragen en afsluiten