Gas en licht vergelijken Wiuwert Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €220


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het gas dat jij gebruikt zie je terug in je energierekening. Daarom is het beslist niet onverstandig om te controleren welke energieaanbieder het goedkoopste is. À la minute gas en licht leveranciers in Wiuwert vergelijken? Vul postcode + huisnummer en energieverbruik in. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl kan je als consument binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Naderhand ontdek je probleemloos de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wiuwert [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest elementaire voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Littenseradiel (dat kan zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Wiuwert doen de meesten bij één maatschappij. Dankzij onze tool achterhaal je de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg het advies van onze experts (of lees verder over ervaringen Huismerk Energie).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen, grijs).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Check de voordeligste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Wiuwert.

Bouw je een nieuw huis? Gas water en stroom vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor stroom is passend bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Essent, Greenchoice, Eneco, Vattenfall, NLE of Qurrent, Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio? Hieronder bekijk je onze veel afgesloten energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren aanmerkelijk per huishouden. Gemiddelde maandafrekening ligt ergens tussen de €80 en €175. Vandaag nog de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk door gebruik te maken van onze gaslicht-vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Wiuwert vegelijken. Via de volgende tabel detecteer je de modale tarieven voor enkele soorten huizen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energieaanbieder, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Wiuwert. Betaal jij op dit moment te veel? Hieronder achterhaal jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Littenseradiel.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,75 €122,5 €130,25 €142,25
Tussenwoning €107,75 €140,75 €155,5 €164
Hoekwoning €131 €150,75 €167,25 €178,25
2 onder 1 kap €145,5 €167,5 €183,75 €192,5
Vrijstaand €178 €198,5 €214,75 €223,5
Standaard €123,75 €147,25 €158,5 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaal is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Enexis). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud en reconstructie. Gebruikelijk is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten gefixt. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Wiuwert? Of je nu klant bent bij Allure Energie en Qwint: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energielasten minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder bekijk je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Bijv. “een programmeerbare thermostaat ” en “Nooit het licht onnodig aan laten staan.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Intergas, Remeha, AWB of Atag.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat vind jij onmiddellijk d.m.v. onze specialisten.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Op dit moment zijn er aantrekkelijke verantwoorde producten die veel minder stroom gebruiken. Bijv. infraroodpanelen, zonnepanelen, warmtenet, warmtepomp, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

In ons land zijn er flink wat aanbieders van gas en elektra. Welk bedrijf is het beste? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan uitstekende service, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Oppenhuizen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan meteen de betaalbaarste leverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (uit Friesland) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer dan uiteraard de “duurzame energie” optie. Of zoek specifiek naar gas en elektra abonnementen op basis van o.a. windenergie, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Goede recensies

Meer en meer contractanten willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en transparantie is wenselijk. Daarvoor kijk je naar de totale beoordeling en nieuwe recensies van afnemers voor energiebedrijven Wiuwert.

Overstappen

Elke leverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer om die reden de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wiuwert gaat nu via internet. Er zijn flink wat unieke zakelijke abonnementen. De tarieven worden omschreven met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn regelmatig scherper dan de particuliere tarieven. De bonus kan toenemen wanneer je een hoop gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een stukje van eigen privégebruik kun je dan als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Hemmen afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een goede ontwikkeling: ondernemingen willen investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Wiuwert is ook mogelijk door te beleggen in groene oplossingen zoals bijv. pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Wiuwert vergelijken A la minute een elektra en gas abonnement aanvragen + afsluiten