Gas en licht vergelijken Overloon Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar €115


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het gas dat je verstookt drukt zwaar op jouw energienota. Daarom is het verstandig om te vergelijken welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Snel gas en licht leveranciers in Overloon vergelijken? Voer je adres en verbruiksgegevens in. Via de gaslicht-vergelijker kan jij meteen de kosten van gas licht berekenen. Hierna bekijk jij snel de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Overloon [Update februari 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de meest elementaire aansluitingen in een huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in een totaal abonnement. Water neem je af bij de betreffende leverancier actief in de buurt van Boxmeer (bijv. PWN). Gas en licht afsluiten in Overloon kan gemakkelijk bij één aanbieder. Op basis van onze tool detecteer je het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over energiebedrijf Powerpeers).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (co2 gecompenseerd, grijs, wind, groen, groen uit NL).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Overloon.

Betreft het nieuwbouw? Gas, stroom en water aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Mogelijk is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor stroom is gepast bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten februari 2024

Ben je al bekend met NLE, Eneco, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie of Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE? In de kolommen hierna achterhaal jij de huidige scherpe gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren behoorlijk per woning. Gemiddelde maandafrekening schommelt tussen €80 tot €195. Moeiteloos jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit via de contract vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Overloon vegelijken. In onderstaand schema bekijk jij de modale gas-licht kosten voor diverse soorten woningen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Overloon. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In onderstaand schema detecteer je een inschatting van het energieverbruik in de regio Boxmeer.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,25 €122,75 €132,5 €141,25
Tussenwoning €108 €140 €153,25 €165
Hoekwoning €130 €151,5 €166,5 €177,25
2 onder 1 kap €144,5 €168 €183,5 €193
Landhuis €178 €200,25 €214,5 €223,25
Gemiddeld €123,25 €147,5 €160,25 €168,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Meestal ligt dit aan de netbeheerder (o.a. RENDO Netwerken). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud aan de netwerken. Meestal zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken opgelost. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Overloon? Of je nu klant bent bij Engie en MAIN Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energienota reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze website tref jij 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. O.a. “het gebruik van lichtdimmers ” en “Haal de opladers uit het stopcontact als je ze niet nodig hebt.” Of neem een HR-ketel van Nefit, Remeha, Intergas, AWB of Vaillant.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie kan snel uit! Neem een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze bekijk jij à la minute door gebruik van ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is gewoon duur. Heden ten dage zijn er meerdere groene systemen die op lage kosten draaien. Onder andere warmtepomp, zonneboiler, warmtenet, biomassaketel, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In ons land kan jij kiezen uit veel aanbieders van gas en elektra. Welke leverancier moet ik kiezen? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Hemmen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan onmiddellijk de gunstigste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je ziet zonder problemen de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die werken in Noord-Brabant) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer daarvoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar stroom en gascontracten met bronnen als CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Beste klantervaring

Een deel van de consumenten willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en heldere communicatie is wenselijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar het eindcijfer en recente meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Overloon.

Overstappen

Elke aanbieder wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer eerst het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer informatie inzake zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Overloon kan simpelweg door het internet. Je kunt kiezen uit B2B contracten. De kosten worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn een stuk voordeliger dan de particuliere tarieven. De compensatie kan toenemen zodra je meer gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een stukje van je privégebruik mag men als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Balgoij afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke gebruikers maken de keuze voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Overloon is ook mogelijk door een belang te nemen in groene systemen als pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Overloon vergelijken Snel een licht en gas abonnement aanvragen + afsluiten