Gas en licht vergelijken Zalk Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar €310


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. In het bijzonder het gas zie je terug in de energiekosten. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te controleren welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Zalk vergelijken? Vul postcode + huisnummer en geschatte verbruik in. Met behulp van de vergelijker kan je als consument binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind jij onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Zalk [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de meest cruciale voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Kampen (dat kan zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Zalk kan gelukkig wel bij één leverancier. Op basis van onze tool tref je het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Start direct met de stappen hieronder (of check review Energieflex).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Overijssel).
  2. Maak een inschatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (wind, zon, groen, grijs, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Spot de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Zalk.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is toereikend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Essent, Vattenfall, NLE, Greenchoice, Pure Energie of Qurrent, ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl? In de opsomming achterhaal je actuele vaak gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren aanmerkelijk per woning. De maandelijkse tarieven / nota bedraagt tussen de €100 – €215. Direct de gas licht kosten berekenen? Doe dit via onze vergelijker / tools. Geef jouw energieverbruik door, en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Zalk vegelijken. In het schema hieronder ontdek je de modale kosten voor veel voorkomende woningtypes en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Zalk. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In het schema hieronder zie je het doorsnee- energieverbruik in de regio Kampen.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,5 €122,25 €130,25 €142
Tussenwoning €109,25 €141,5 €152,75 €163,75
Hoekwoning €132 €151,5 €167,25 €179,25
2 onder 1 kap €147,25 €170,25 €183,5 €192,5
Vrijstaand €179,5 €198,75 €213,5 €223,5
Standaard €122,25 €146,75 €160,5 €171,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld Enduris). De oorzaak kan zijn werkzaamheden aan het netwerk. Normaal is zo’n storing binnen enkele uren opgelost. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Zalk? Of je nu stroom afneemt bij De Vastelastenbond of Oxxio: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energielasten minimaliseren kan op verschillende manieren. Hierna detecteer je 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Bijv. “een efficiënte douchekop kopen ” en “Zet de droger na het wassen helemaal uit als er nog lampjes blijven branden.” Of installeer een HR-ketel van Nefit, Remeha, Vaillant, Intergas of AWB.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Ga voor een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je regelt dat probleemloos middels onze tools.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik vind je velerlei groene producten die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld warmtepomp, warmtenet, zonnepanelen, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

Op dit moment zijn er flink wat aanbieders van gas en elektra. Welke energie-aanbieder is het beste? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Oudelande vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan moeiteloos de betaalbaarste maatschappij van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij ontdekt snel de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Overijssel) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Of wil jij pakketten van gas en stroom met bijvoorbeeld windenergie, zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Beste ratings

Meer en meer huizenbezitters willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en transparantie is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt de totale beoordeling en nieuwe meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Zalk.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer om die reden jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer details betreft zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Zalk gaat meteen online. Daarvoor zijn unieke zakelijke abonnementen. De prijzen kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn aanzienlijk lager dan die voor consumenten. De korting kan groter worden op het moment dat je een hele hoop gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een deel van eigen privégebruik kun men dan als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Hilaard afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
We zien het steeds vaker: ondernemingen hebben interesse in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Zalk kan natuurlijk door te gaan voor groene producten als pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Op deze manier draag jij je steentje bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Zalk vergelijken Eenvoudig een gas en licht abonnement aanvragen & afsluiten