Gas en licht vergelijken Oudelande Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar wel €140


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Met name het gasverbruik kom je weer tegen in de energiekosten. Om die reden is het goed om na te gaan welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Oudelande vergelijken? Voer je adres + geschatte verbruik in. Middels de gaslicht-vergelijker kan jij vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap achterhaal jij vlug de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oudelande [Update maart 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de meest cruciale voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar middels 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier uit de omgeving Borsele (bijv. Evides). Gas en licht afsluiten in Oudelande is gewoon mogelijk bij één organisatie. Door gebruik te maken van onze tool vind je de voordeligste. Hoe doe ik dit? Begin nu met de tips van onze specialisten (of bekijk info over energieleverancier Coteq Netbeheer).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Zeeland).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit NL, zon, groen uit EU, groen, wind).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Oudelande.

Ga je nieuwbouwen? Gas water en stroom regel je via de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een elektriciteitspakket is genoeg bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2024

Ken jij Eneco, Essent, NLE, Pure Energie, Greenchoice of Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE? In de kolommen hierna bekijk jij de top energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten variëren flink per huis. Gemiddelde maandafrekening ligt tussen de €85 en €205. Moeiteloos jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met behulp van de contract vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Oudelande vegelijken. Hierna tref jij mogelijke tarieven voor diverse klasse woningen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Oudelande. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hierna zie je het doorsnee- energieverbruik in de regio Borsele.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99 €121,5 €132,25 €141,75
Tussenwoning €106,75 €141,25 €152,5 €164,5
Hoekwoning €132 €152 €166,75 €179,5
2 onder 1 kap €145,5 €168,5 €182,5 €193,75
Landhuis €176,5 €197,25 €215,25 €224
Standaard €122 €145,5 €160 €169,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Doorgaans is de “schuldige” de netbeheerder (denk aan Westland Infra). Dit is vaak toe te wijzen aan geplande onderbrekingen. Door de bank genomen is een stroomprobleem in no-time verholpen. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Oudelande? Dit is niet afhankelijk van Energieflex en Vandebron: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energiekosten minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder tref jij 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. O.a. “korter douchen ” en “Zet de koelkast precies waterpas.” Of neem een HR-ketel van Nefit, Intergas, Remeha, Atag of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is interessant! Neem kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Dit zoek je probleemloos middels onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van velerlei milieuvriendelijke installaties die goedkoper in gebruik zijn. Zoals pelletkachel, warmtepomp, infraroodpanelen, zonnepanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Holland vind je veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk energiebedrijf past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Heibloem vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan moeiteloos de scherpste aanbieder van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij detecteert eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Zeeland) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer hiervoor de optie “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar stroom en gascontracten met bronnen zoals groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie.

Beste waardering

Een deel van de mensen kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Om dit te weten te komen raadpleeg je het klantcijfer en recentelijke comments van afnemers voor energiebedrijven Oudelande.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Check hierom het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer informatie betreft zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oudelande kan meteen online. Er bestaan hiervoor B2B contracten. De energietarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn een stuk gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen groter worden wanneer je een heleboel gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Het aandeel van het privégebruik mag men als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Augustinusga afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: ondernemers kiezen voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Oudelande? Doe dit door te kiezen voor duurzame producten zoals bijvoorbeeld pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Oudelande vergelijken Eenvoudig een licht en gas contract afsluiten + aanvragen