Gas en licht vergelijken Augustinusga Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €120


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het gas dat je verstookt kom je weer tegen in jouw energierekening. Vandaar loont het om te checken welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Augustinusga vergelijken? Geef je woongegevens + verwachte gas-licht verbruik in. Door middel van de vergelijker kan je als consument eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Hierna bekijk je à la minute de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Augustinusga [Update juni 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de meest belangrijke aansluitingen in een woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van een totaal abonnement. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier in de provincie Achtkarspelen (bijv. Evides). Gas en licht afsluiten in Augustinusga is gewoon mogelijk bij één maatschappij. Middels de gaslicht-vergelijker vind je de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over abonnementen van Enduris).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, groen uit NL, zon, groen uit EU, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Bepaal de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Augustinusga.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor stroom is gepast wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ben je al bekend met Essent, Vattenfall, Pure Energie, Eneco, Greenchoice of Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE? Hieronder achterhaal jij actuele vaak gekozen energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren nogal per huis. De maandelijkse tarieven / nota varieert tussen €120 – €230. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van onze vergelijker / tools. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Augustinusga vegelijken. Hierna detecteer je geschatte gas-licht kosten voor verschillende soorten woningen en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Augustinusga. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand ontdek je het verwachte energieverbruik in de regio Achtkarspelen.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101 €120,25 €131,5 €141
Tussenwoning €106,75 €139,25 €153,5 €165
Hoekwoning €131,25 €150,5 €167,5 €177,75
2 onder 1 kap €147,5 €167,75 €184 €192,75
Bungalow €178,5 €199,25 €213,25 €222,5
Standaard €124 €146,5 €160,25 €170,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Liander). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud en reconstructie. Doorgaans zijn stroomproblemen heel erg snel opgelost. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Augustinusga? Of je nu klant bent bij Budget Energie of Vrijopnaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De uitgaven aan energie omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website vind jij suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Bijv. “haal opladers uit het stopcontact ” en “Probeer je was zoveel mogelijk buiten op te hangen.” Of bestel de HR-ketel van AWB, Nefit, Vaillant, Remeha of Intergas.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie kan snel uit! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dit zoek je probleemloos via onze vergelijker.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is een kostbaar proces. Heden ten dage kun jij gebruik maken van aantrekkelijke duurzame producten waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan warmtepomp, pelletkachel, zonnepanelen, infraroodpanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Holland vind je diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energiemaatschappij moet ik kiezen? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Zoek ook naar energiepakket Sappemeer vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval simpelweg de gunstigste aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Je treft binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die werken in Friesland) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem dan zeker de optie “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar stroom en gascontracten op basis van o.a. groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Beste recensies

Veel consumenten eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Om dit te weten te komen check je het klantcijfer en betrouwbare comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Augustinusga.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Bekijk om die reden de voorwaarden in het contract. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende details m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Augustinusga kan vandaag nog via de pc. Er is een heel scala aan unieke zakelijke abonnementen. De prijzen vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn soms lager dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan sterk oplopen als je veel gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een stukje van het privégebruik mag men als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Kootwijk afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een trend: zakelijke gebruikers investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Augustinusga kan natuurlijk door een belang te nemen in milieuvriendelijke energiebronnen zoals pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als fabrieken en kantoren. Hierdoor draagt iedereen bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Augustinusga vergelijken Snel online een elektra & gas abonnement afsluiten + aanvragen