Gas en licht vergelijken Ysbrechtum Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar €335


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het gasverbruik zie je terug in je energierekening. Daarom loont het om te checken welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Ysbrechtum vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook energieverbruik in. Op basis van de energievergelijker kun jij probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Daarna achterhaal je vlug de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ysbrechtum [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de meest cruciale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar aan de hand van een totaal abonnement. Water neem je af bij het waterbedrijf in de provincie Súdwest-Fryslân (dat kan zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Ysbrechtum kan gemakkelijk bij één leverancier. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl vind jij de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over review De Vastelastenbond).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Maak een inschatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, groen uit NL, co2 gecompenseerd, zon, groen).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Check de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze staat op naam, en niet op de woning. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Ysbrechtum.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket kan volstaan bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Kiezen jullie voor NLE, Greenchoice, Pure Energie, Essent, Vattenfall of Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl? Hierna achterhaal je de huidige populaire gas licht pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen wel per huis. De maandelijkse energierekening ligt tussen de €85 – €230. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan met behulp van onze gaslicht-vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Ysbrechtum vegelijken. Onderstaand bekijk jij de gemiddelde tarieven voor veel voorkomende soorten woningen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw energienota, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Ysbrechtum. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand achterhaal je het gemiddelde energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €121,5 €132,75 €142,75
Tussenwoning €108 €138,5 €154,25 €163
Hoekwoning €130,5 €150,25 €166,5 €179
2 onder 1 kap €144,5 €169,5 €181,25 €192,5
Villa €178,5 €197,5 €213 €224
Modaal €122,75 €147,25 €159 €169,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaliter is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Endinet Groep). De oorzaak kan zijn onderhoud en reconstructie. In een doorsnee situatie is een elektriciteitsprobleem in no-time beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Ysbrechtum? Of je nu klant bent bij Eneco en Vattenfall: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energielasten omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand detecteer je 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Mogelijkheden zijn “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Je vriezer waterpas zetten.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Remeha, Atag, Vaillant of AWB.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is interessant! Neem een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze vind je moeiteloos middels onze adviseurs.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Tegenwoordig kan je profiteren van velerlei verantwoorde producten die goedkoop verwarmen. Denk aan zonneboiler, biomassaketel, warmtepomp, warmtenet, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

In Holland werken diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energieleverancier moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag uitstekende service, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Vind alles uit over energiepakket Oude-Tonge vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan eenvoudig de scherpste energieleverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ontdekt probleemloos de goedkoopste leverancier (uit Friesland) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies dan zeker als bron “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten voor elektra en gas met bijv. CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Beste recensies

Meer en meer woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Daarvoor check je de gemiddelde cijfers en de laatste reviews van afnemers voor energiebedrijven Ysbrechtum.

Overstappen

Elke aanbieder wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Bekijk als eerste de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ysbrechtum kan eenvoudig in een online omgeving. Er zijn flink wat abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn soms scherper dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen hoger worden als je extra veel gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van het privégebruik kan jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Hidaard afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Meer en meer ondernemingen investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Ysbrechtum kan natuurlijk door geld te steken in milieuvriendelijke systemen zoals bijv. pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als fabrieken en kantoren. Zodoende draag jij met jouw business bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Ysbrechtum vergelijken Probleemloos een gas en stroom abonnement aanvragen & afsluiten