Gas en licht vergelijken Oude-Tonge Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €160


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. In het bijzonder het gas beïnvloedt jouw energiekosten. Hierdoor loont het om te analyseren welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Probleemloos gas en licht leveranciers in Oude-Tonge vergelijken? Vul jouw locatie + verbruiksgegevens in. Aan de hand van de energievergelijker kan jij gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap detecteer je probleemloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oude-Tonge [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de belangrijkste voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf in de provincie Goeree-Overflakkee (voorbeelden zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Oude-Tonge doe je wel bij één organisatie. D.m.v. de gaslicht-vergelijker vind jij het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check energieleverancier Enduris).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Zuid-Holland).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (groen, wind, grijs, zon, groen uit EU).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Check het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Oude-Tonge.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra vraag je aan bij MijnAansluiting. Zo af en toe verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor elektriciteit is afdoende bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Weet je alles al van Essent, Greenchoice, Vattenfall, Eneco, NLE of ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent? Hierna bekijk jij diverse vaak gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren flink per huishouden. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €105 en €160. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan door gebruik te maken van de vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Oude-Tonge vegelijken. Hieronder vind jij mogelijke energiekosten voor verschillende woningtypes en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Oude-Tonge. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hieronder detecteer je het geschatte energieverbruik in de regio Goeree-Overflakkee.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,25 €121 €132,25 €141,5
Tussenwoning €108,75 €138,25 €155,5 €164,25
Hoekwoning €132 €150,75 €167,5 €176,75
2 onder 1 kap €145,75 €170 €183 €193,5
Vrijstaand €177,25 €200 €215,5 €224,25
Standaard €124,5 €146,25 €161,5 €171,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Dikwijls ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Enduris). Dit komt vaak door inspectie of onderhoud. Normaal zijn stroomproblemen in no-time verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Oude-Tonge? Of je nu klant bent bij De Vastelastenbond of Powerpeers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening reduceren is te doen op diverse manieren. Op deze website vind je aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Zoals “een afwasteil gebruiken ” en “Repareer je kraan als deze lekt.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Intergas, Remeha, Vaillant of AWB.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is zeker ons advies! Selecteer een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat vind jij meteen door middel van ons zoekscript.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik kan je profiteren van verschillende milieuvriendelijke producten die goedkoper in gebruik zijn. Denk aan zonnepanelen, zonneboiler, warmtenet, pelletkachel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Op dit moment zijn er verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welke leverancier is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Zoek ook naar energiepakket Heeten vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan vandaag nog de gunstigste leverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je doorzoekt onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die werken in Zuid-Holland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer hiervoor als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar stroom en gascontracten op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Goede reviews

Sommige huishoudens willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het eindcijfer en actuele reviews van afnemers voor energiebedrijven Oude-Tonge.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Controleer eerst het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve info over zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oude-Tonge kan vlug in een online omgeving. Er zijn flink wat pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven worden omschreven in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn doorgaans goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan groter worden wanneer je veel gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Het aandeel van je privégebruik mag jij opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Asperen afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een trend: ondernemers willen investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Oude-Tonge is ook mogelijk door te investeren in “groene” oplossingen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Zo draag jij met jouw business bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Oude-Tonge vergelijken Vandaag nog een stroom en gas abonnement aanvragen & afsluiten