Gas en licht vergelijken Wormerveer Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €265


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Met name het gas heeft veel invloed op jouw energiekosten. Vandaar loont het om te achterhalen welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Wormerveer vergelijken? Vul jouw locatie & verwachte gas-licht verbruik in. D.m.v. onze tool kan je gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens detecteer je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wormerveer [Update maart 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de meest onmisbare aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar aan de hand van 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Zaanstad (voorbeelden zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Wormerveer kan gelukkig wel bij één leverancier. Middels de vergelijker achterhaal jij de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Begin nu met het bijgaande stappenplan (of bekijk ervaringen Liander).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Holland).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen, groen uit EU, grijs, zon, wind).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Selecteer het voordeligste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet op de woning. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Wormerveer.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water vraag je aan bij MijnAansluiting. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom voldoet in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kiezen jullie voor Greenchoice, Essent, Pure Energie, Vattenfall, NLE of ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio? Hieronder detecteer je de huidige kwalitatieve gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen flink per woning. De maandelijkse energierekening varieert tussen €110 tot €220. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen via onze handige energievergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Wormerveer vegelijken. In het schema hieronder vind jij de modale tarieven voor diverse soorten huizen en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Wormerveer. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand tref jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Zaanstad.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €120,75 €130,5 €142,25
Tussenwoning €106,25 €139 €154,75 €162,5
Hoekwoning €132,5 €149,25 €167,25 €178,5
2 onder 1 kap €144,75 €169 €183 €191,25
Landhuis €176,25 €199 €214 €224,5
Doorsnee €122,75 €145 €160 €169

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Gewoonlijk is de “schuldige” de netbeheerder (denk aan Westland Infra). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. Gebruikelijk is een stroomprobleem heel erg snel opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Wormerveer? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energiedirect.nl en Noordelijk Lokaal Duurzaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening reduceren kan op verschillende manieren. Op deze pagina achterhaal jij tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is inherent aan een lagere nota. Bijv. “haal opladers uit het stopcontact ” en “Zorg er voor dat je vriezer goed dicht gaat.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Intergas, AWB, Atag of Vaillant.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie moet je niet vergeten! Selecteer een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dit zoek je binnen no-time aan de hand van onze vergelijkingen.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Heden ten dage kun jij gebruik maken van velerlei milieuvriendelijke energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Zoals warmtepomp, infraroodpanelen, zonneboiler, biomassaketel, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

Op dit moment vind je veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomaanbieder past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Lees nu verder over energiepakket Oud Annerveen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan probleemloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ontdekt onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van gas licht (actief in Noord-Holland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer dan uiteraard als bron “duurzame energie”. Of wil jij pakketten voor elektra en gas op basis van 0CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Beste reviews

Sommige Nederlanders kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en betrouwbare informatie is wenselijk. Om dit te weten te komen kijk je naar het eindcijfer en recente reviews van afnemers voor energiebedrijven Wormerveer.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer daarom de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve voorlichting betreft zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wormerveer werkt nu online. Als ondernemer heb je de keuze uit B2B contracten. De tarieven kun je vinden met en zonder BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn aanzienlijk goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan groter worden in het geval je veel gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van je privégebruik mag men als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Herveld afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een trend: bedrijven willen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Wormerveer is ook mogelijk door te kiezen voor duurzame systemen zoals bijv. zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook fabrieken en kantoren. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Wormerveer vergelijken Probleemloos een gas & stroom abonnement afsluiten & aanvragen