Gas en licht vergelijken Herveld Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €120


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Vooral het gasverbruik kom je weer tegen in de energienota. Vandaar loont het om na te gaan welke energieleverancier het goedkoopste is. Vlug gas en licht leveranciers in Herveld vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + geschatte verbruik in. Met behulp van onze tool kan jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarna bekijk je nu de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Herveld [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van een totaal abonnement. Water neem je af bij het waterbedrijf in de regio Overbetuwe (dit zijn organisaties als Waternet). Gas en licht afsluiten in Herveld kan gelukkig wel bij één organisatie. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker zie je het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met het bijgaande stappenplan (of bekijk Vrijopnaam abonnement).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Gelderland).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, zon, groen uit EU, groen uit NL, wind).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Herveld.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een elektriciteitspakket volstaat in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor Eneco, NLE, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall of ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, Budget Energie? Onderstaand vind jij actuele veel afgesloten energie-abonnementen.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen nogal per huishouden. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt ergens tussen de €85 tot €170. Direct jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan middels de tariefvergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Herveld vegelijken. Onderstaand ontdek je de gemiddelde kosten voor enkele soorten woningen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw energienota, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Herveld. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder tref je het doorsnee- energieverbruik in de regio Overbetuwe.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,25 €123,5 €130,5 €141,5
Tussenwoning €108,5 €141,5 €152,75 €162,75
Hoekwoning €131 €151 €169,5 €178,75
2 onder 1 kap €147,5 €168,5 €182 €194
Bungalow €178,25 €198,75 €214,75 €223,75
Gemiddeld €124 €145,5 €159 €171,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen komt dit door de netbeheerder (o.a. Coteq Netbeheer). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. Vaak is zo’n storing in enkele ogenblikken beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Herveld? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energiedirect.nl of MAIN Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energiekosten omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina bekijk je 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Bijvoorbeeld “het gebruik van lichtdimmers ” en “Niet meer water koken dan nodig voor je kopje thee.” Of installeer een HR-ketel van Nefit, Intergas, Vaillant, AWB of Atag.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie loont! Selecteer een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij regelt dit moeiteloos met onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is een kostbaar proces. Op dit moment zijn er allerlei milieuvriendelijke installaties die goedkoop verwarmen. Bijv. zonneboiler, zonnepanelen, pelletkachel, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

Tegenwoordig zien we steeds meer bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energie-aanbieder moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Mensen zochten ook naar: energiepakket Annerveenschekanaal vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan ogenblikkelijk de gunstigste aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij ziet direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom (werkzaam in Gelderland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem dan het filter “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten met 0zonne-energie, windenergie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste ratings

Opvallend veel consumenten gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je de gemiddelde cijfers en recentelijke comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Herveld.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Bestudeer als eerste de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve informatie aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Herveld kan direct via de pc. Je vindt veel B2B contracten. De energietarieven worden omschreven zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn regelmatig goedkoperdan de particuliere tarieven. De bonus kan flink oplopen op het moment dat je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Het aandeel van je privégebruik kan jij aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Schoonebeek afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Opvallend veel bedrijven kiezen voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Herveld gebeurt ook door te investeren in groene systemen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Herveld vergelijken A la minute een gas en licht contract aanvragen & afsluiten